Wpis z mikrobloga

✨️ Najlepsze platformy streamingowe w 2026 roku
Jaką platformę streamingową olecacie z obecnie dostępnych? Chodzi mi o te netflixy, hbo, apple, amazon prime i inne. Najgorsze jest to, że nie można wcześniej zobaczyć co jest dostępne a jakieś wyszukiwarki filmów czy bazy mają często nieaktualne dane albo niedostępny film/serial dla naszego kraju.
Co jest warte subskrypcji obecnie na 2026?

#filmy #seriale #netflix #hbo #amazon #apple #disney

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Logytaze: netflix to straszne g---o XD chyba najgorsze co istntieje. Trafi sie jeden, dwa dobre seriale na rok
Najlepszy jest apple, potem hbo a potem amazon/canal+

@Bardzo_Suabe_Rymy w upflixie można wyłączyć dodatkowe płatne filmy i zostanie sama baza darmowa. Nawet pisałem o tym z @upflixpl na wykopie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: prime video to nobrainer przy tej cenie i faktu że masz darmowe wysyłki z amazona, długofalowo to chyba tylko hbo ma sens, a tak to na kilka miesięcy weź apple tv obejrzyj te kilka interesujących Cię pozycji, a potem odnawiaj netflixa co jakiś czas
  • Odpowiedz
netflix to straszne g---o XD chyba najgorsze co istntieje. Trafi sie jeden, dwa dobre seriale na rok

Najlepszy jest apple, potem hbo a potem amazon/canal+

@haabero: Tego typu głupotki łatwo zweryfikować Upflixem - i wyjdzie ci, że Netflix ma najwięcej wysoko ocenianych produkcji w najlepszej cenie. A ty jako konkurencję podajesz Apple, który wypuszcza raz do roku sensowny serial.
  • Odpowiedz
@Logytaze: to efekt skali i tego jak długo istnieje netflix. Still proporcja dobrych do słabych rzeczy jest dużo dużo wieksza niż na np hbo
@adamsowaanon ja ogladam na strimingach za free ale pytanie było o serwisy o niw oto kto jak ogląda XD
  • Odpowiedz
to efekt skali i tego jak długo istnieje netflix.

@haabero: No i co w związku z tym? xD

Still proporcja dobrych do słabych rzeczy jest dużo dużo wieksza niż na np hbo

Kolejny potężny argument. Jak na Netflixie masz 100 świetnych produkcji i 100 złych, a na HBO masz 50 dobrych i 10 złych to w twoim mniemaniu Max jest lepszy, bo ma korzystniejszą proporcję dobrych do złych produkcji? Rozumowanie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale to wszystko zależy CO TY CHCESZ OGLĄDAĆ i co Cię interesuje

jeśli generalnie chcesz sobie coś po pracy obejrzeć, a nie jesteś wielkim fanem kina to bierz Netflix - tam jest wszystkiego najwięcej, dużo ścierwa i jakiejś propagandy, ale są też klasyki i co jakiś czas jakiś nowy dobry film (np. teraz nowy film z serii "na noże")

a jak chcesz też mieć dostęp do kina artystycznego, czy czegoś
  • Odpowiedz
@Logytaze: nie mam czasu oglądać gówna,
Płacisz wiecej, wymagasz wiecej, produkcje są lepszej jakości
Ktoś tu chyba nie był na lekcji ekonomii

I problemem jest to ze wcale nie ma tam 100 dobry rzeczy XD
  • Odpowiedz
nie mam czasu oglądać gówna,

@haabero: To oglądaj Netflix, a nie Max. Pierwszy ma 512 produkcji z oceną od 8/10 według iMDb, drugi ma ich tylko 231. No ale wolisz popełniać błąd poznawczy, zachować się nieracjonalnie i wybrać Max...

Płacisz wiecej, wymagasz wiecej, produkcje są lepszej
  • Odpowiedz
masz wyższą jakość i płacisz mniej

@Logytaze: dobra, to kończy dyskusje XD
Oglądaj sobie ten chłam robiony na szybko z dei wrzuconym wszedzie gdzie się da
  • Odpowiedz