Wpis z mikrobloga

@R_O_T_T_E_N: nic mnie tak nie w-----a jak ktoś kto tak gada i jedzie autem
jak ktoś ma 20-letnie auto to może nie ma możliwości spiąć telefonu z radiem w aucie ale jak jest to jakaś blondcipa w suvie z max 2020 roku to mam ochotę p-------ć jej po hamulcach przed maską i zadzwonić po pały że się zagadała na telefonie i mi wjechała w auto, tylko auta szkoda
  • Odpowiedz
  • 0
@ThinkBackwards akurat na tych co gadają do siebie to zwracam uwagę bo jest statystycznie większą szansa że taki typ coś o-----e niż ktoś kto się normalnie zachowuje. Szczególnie jak zaczyna przegrywać dyskusję z samym sobą
  • Odpowiedz
coraz więcej ludzi z ta przypadłością nosi jednocześnie słuchawki BT. Nie pojmę i chyba nawet nie chcę.

@ThinkBackwards: ja mam słaby mikrofon w słuchawkach, dlatego jak z kimś gadam to właśnie w ten sposób
(po zmianie domyślnego mikrofonu)
  • Odpowiedz
  • 1
@R_O_T_T_E_N najgorzej jak to nie jest rozmowa i ktoś nagrywa pierdyliard głosówek

A jeszcze bardziej najgorszej kiedy się jest odbiorcą tych głosówek i trzeba to wszystko słuchać xD
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N: a ja tak sobie rozmawiam będąc na spacerze, bo to wygodniejsze niż trzymać tel przy uchu. Gdzie rozmówca też go nie trzyma przy uchu i raz jest w k---e głośny, raz cichy i można p-------a dostać od zmian głośności w głośniku przy uchu
  • Odpowiedz