Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

_Alessandro_ +13
Myślałem, żeby wrócić na psychoterapie tylko tym razem znaleźć sobie Julkę taką po studiach. Mówić jej, że jestem incelem i nigdy nie zaruchałem. Przy okazji miałbym w majtkach dyktafon, żeby nagrywać rozmowy na tag. Poruszałbym tak wszelakie kwestie które chcielibyście usłyszeć. Myślicie, że to dobry pomysł?
#blackpill #psychologia
#blackpill #psychologia

źródło: 1000001054
Pobierz@FrizPL_: to nie nuuropejska stajnia śmierdząca koniem ugadująca się na wykopywanie i plusowanie xD
Przecież juz kolejne wybory były, co wy przespalisci?! Przeca wasz as wygrał.. Teraz już będzie pięknie. Tani prąd?! Już jest, już płynie? XD
Plynny jak jego obietnice i iloraz inteligencji jego wyborców.. Niema fal.
Za to jest pierwszy snusowy.
źródło: Screenshot_20251228_123042_com.google.android.googlequicksearchbox_edit_2179446689250
Pobierz@Blaskun:
< dodaje jeszcze coś o wetomacie >
I ta ustawa sprawi, że rachunki będą niższe o 30%? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niemoge się doczekać szczerze mówiąc. Sam go za to będę chwalił.. Ale cos czuje, że będzie jak zwykle - "dobra zmiana", ale tylko dla tych co się zmienili.
Z Tuskiem u władzy to się nie uda
Czyli najpierw pis dumnie wprowadził opłaty jak mocowa, kogeneracyjna żeby nam podnieść rachunki za prąd. A teraz przy rekordowy deficycie Karol będzie te wprowadzone przez pis opłaty cofał?
Geniusze. Brawo karolku! Najpierw zabiorą potem dadzą. Klasyczny pis. Skąd wiedzialem że to będzie takie genialne rozwiązanie? Nie wiem. Domyśliłem się po ostatnich 8 latach rządów prawicy.