Wpis z mikrobloga

Jak sobie pomyślę, że większość kibiców Argentyny/Messiego pisało coś o antyfutbolu Anglikow, którzy cofnęli się w 60min półfinału MŚ prowadząc 1:0 to kisnę niemiłosiernie.
ZERO strzałów w okolicach 110min przy dwudziestu kilku przeciwnika to chyba jakiś absolutny rekord zabijania futbolu xD
#mecz #mundial #pilkanozna
musichastherightto_children - Jak sobie pomyślę, że większość kibiców Argentyny/Messi...

źródło: 1000011067

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Derezzed: popraw mnie jeśli się mylę. W ostatnim mundialu Messi miał króla strzelców i duży wkład w wygranie.

W obecnym, chyba w każdym meczu Argentyny (poza finałem) był zawodnikiem meczu. W każdej możliwej statystyce był 1 lub w pierwszej 3.

Tutaj nawet nie ma co porównywać do Cristiano..
  • Odpowiedz
@depresyjnydziad: Porównywać do Cristiano mogą ludzie, którzy się nie znają na piłce nożnej albo utknęli w roku 2018.

Brak MVP turnieju dla Messiego to jest nieśmieszny żart. W pojedynkę pociągnął tych drewniaków do finału.
  • Odpowiedz
wczoraj Messi cały mecz był tylko balastem i oczywiście nie można go zmienić bo kto tak wspaniale poczłapie.

@Derezzed: Zasadniczo to chyba był jedynym który cokolwiek próbował zrobić w tym meczu. Nie ważne co potrafisz jeśli Twoja drużyna gra totalne nic i przeciwnik może sobie pozwolić na obstawianie Cię w 3 osoby ;)
  • Odpowiedz
mnie rozwala jak krytykowali Cristiano że nieprzydatny i że szkodzi zespołowi, a wczoraj Messi cały mecz był tylko balastem i oczywiście nie można go zmienić bo kto tak wspaniale poczłapie.

@Derezzed: Ja p------e, wy dosłownie wyłączacie mózg gdy próbujecie na siłę deprecjonować Messiego żeby w lepszym świetle postawić Ronaldo. Pogódźcie się z tym że Messi to bóg futbolu, najlepszy piłkarz w historii, a Ronaldo przegrał z nim rywalizację już na
  • Odpowiedz
ktory byl ustawiony... ile tam bylo karnych z czapy xd

@nomysza6666: Po 4 latach dalej nie możecie się pogodzić z sukcesem Messiego i żyjecie w alternatywnej rzeczywistości xD. Żenada.
  • Odpowiedz
@music_has_the_right_to_children: toć gra Argentyny to szkoła Nawałki. Toć nasz sukces na euro 2016 to murowanie wyniku 0:0 od pierwszego gwizdka. Gra pod laga do Messiego z kontry a jak nie to karne. Jak u nas do Lewego. Nawałka zniszczył polską piłkę, tego na mistrzostwach w Rosji nie dało się oglądać. A Brzęczek i Michniewicz dawał im piłkę, i grajcie jak za Nawałki. Toć mistrzostwa w Katarze to była Rosja 2.0.
  • Odpowiedz
a wczoraj Messi cały mecz był tylko balastem i oczywiście nie można go zmienić bo kto tak wspaniale poczłapie.

@Derezzed: przecież gdyby nie Messi to Argentyna pewnie nawet z grupy by nie wyszła xD
  • Odpowiedz