Aktywne Wpisy
Ej mirki kręcić aferę? Od grudnia pracuję w nowym kołchozie, jednocześnie regularnie co dwa miesiące oddaję krew, przysługują mi z tego tytułu 2 dni wolne, a pracodawca nie zgadza się na udzielenie dwóch dni.
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
Kręcić aferę? Inspekcja pracy czy coś innego? Nie zależy mi i tak bo na koniec lutego zmieniam robotę.
#afera #pracbaza #krwiodawstwo #praca #prawo #prawopracy
źródło: 1000005562
Pobierz
Anonek463 +119
Zamówiłem sobie żarówki do samochodu od sprzedającego https://allegro.pl/uzytkownik/fphbropak. Sprzedający napisał mi sms, że nie posiada żarówek i zwraca pieniądze więc wzgodnie z prawdą dodałem opinie na allegro "Sprzedający wystawia produkt którego nie ma na stanie. Nie polecam." Sprzedający mi teraz grozi sądem xD Nieźle się bawicie na tym #allegro #j--------e #humorobrazkowy #heheszki #januszebiznesu #marketplace
źródło: image
Pobierz

źródło: 1000001054
Pobierz@FrizPL_: to nie nuuropejska stajnia śmierdząca koniem ugadująca się na wykopywanie i plusowanie xD
Przecież juz kolejne wybory były, co wy przespalisci?! Przeca wasz as wygrał.. Teraz już będzie pięknie. Tani prąd?! Już jest, już płynie? XD
Plynny jak jego obietnice i iloraz inteligencji jego wyborców.. Niema fal.
Za to jest pierwszy snusowy.
źródło: Screenshot_20251228_123042_com.google.android.googlequicksearchbox_edit_2179446689250
Pobierz@Blaskun:
< dodaje jeszcze coś o wetomacie >
I ta ustawa sprawi, że rachunki będą niższe o 30%? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Niemoge się doczekać szczerze mówiąc. Sam go za to będę chwalił.. Ale cos czuje, że będzie jak zwykle - "dobra zmiana", ale tylko dla tych co się zmienili.
Z Tuskiem u władzy to się nie uda
Czyli najpierw pis dumnie wprowadził opłaty jak mocowa, kogeneracyjna żeby nam podnieść rachunki za prąd. A teraz przy rekordowy deficycie Karol będzie te wprowadzone przez pis opłaty cofał?
Geniusze. Brawo karolku! Najpierw zabiorą potem dadzą. Klasyczny pis. Skąd wiedzialem że to będzie takie genialne rozwiązanie? Nie wiem. Domyśliłem się po ostatnich 8 latach rządów prawicy.