@Hfishman1: wiele mowi o tobie skoro oceniasz książkę po okładce. Ja nie powiem jakie mam zdanie na tematach takich ludzi, ale na twoim miejscu bym zmienil nastawienie.
@mimik739: strasznie mnie irytują po prostu takie durne miniaturki, zresztą podobnie jak te od cymcyka, jakieś durne minki, chociaż go coś tam obejrzę czasem. Kojarzy mi się to z tymi pseudoinfluencerami z you tuba co takie miniaturki wrzucają i stąd takie nastawienie. Wartościowy kanał obroni się wiedzą, bez tego
@Hfishman1: z tego co wiem to mając twarz w miniaturce film jest lepiej pozycjonowany przez youtube. Stad wiekszosc finansowych youtuberow je wrzuca, żeby się przebić. Zobacz sobie, że inni twórcy również tego używają i to z różnych dziedzin.
@PedzacaGuma: nie oglądam prawie w ogóle YouTube, więc nie wiem, ale jeśli dzięki pozycjonowanie mają lepsze, to nic dziwnego że tak robią. Dużo wiecej podcastów słucham, tam na szczęście miniaturek nie ma
https://youtu.be/wqjN3agyhrI?si=k-Qof99hVB5Tc5xV
Kojarzy mi się to z tymi pseudoinfluencerami z you tuba co takie miniaturki wrzucają i stąd takie nastawienie. Wartościowy kanał obroni się wiedzą, bez tego