Wpis z mikrobloga

I cyk +5% poparcia dla Brauna bo wykształciuch z Warszawy obraża zwykłych Polaków.

@Stulejman_Beznadziejny
W sensie, że ludzie w TV nie powinni mówić pewnych rzeczy bo się pewne grupy ludzi poczują urażone.
Przeciez to w 100% jest lewackie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vorky: generalnie to prof. Dudek ma racje. Gdybyśmy się cofnęli 80 lat wstecz to do domu takiego Brauna i jego zwolenników zapukałby egzekutor AK. Chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości.
  • Odpowiedz
jeśli takie rzeczy mówi inteligent z warszawki to tylko pomaga braunowi.

Jakby nakręcił tiktoka jakiś szur i podbił to trzystoma trollkontami to moglibyśmy rozmawiać

@szybki-bill1: Sorry, ale jak dla mnie to czasy przymykania oka i głaskania po główce się skończyły. Z PiSem i SolPolem mogę się nie zgadzać czy ich nie lubić, ale na brauniarzy to trzeba obrać tęgi bat, bo to nie są ludzie o propolskich poglądach.
  • Odpowiedz
@vorky: Pan Profesor krótko z moskiewskim psem [ ͡ ͜ʖ ͡]
@mhmhmhmhm: zresztą on ma dobre zasięgi w całym przekroju społeczeństwa, wystarczy zerknąć czasem w komentarze i widać, że ludzie z niższych warstw społecznych też go lubią, oglądają i do nich trafia, w dodatku to gość z czystym życiorysem, niezależny więc ciężko do takiego się przyczepić od tak
  • Odpowiedz
Profesor Dudek wybrał p-----c

@vorky: Niestety, ale nie. Pan Dudek łże jak bura suka.
Ja mam tyle lat, że pamiętam referendum akcesyjne i to, co zostało Polakom zagwarantowane. Obecne fundamenty UE w niczym nie przypominają tych, za którymi głosowano i był bardzo nieliczny głos sprzeciwu, w którym głównym zarzutem było wpychanie się w sferę tożsamościową (z grubsza). NIKT, dosłownie NIKT nie głosował za obecnym kursem na lodową górę, czyli:
- że grupa obcych
  • Odpowiedz