Aktywne Wpisy

butterfly +112

CzosenWan +216
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

źródło: afh6kp
PobierzJednym słowem: ŻENADA!
Ja akurat robię w chemicznej, więc wiem jak bardzo brakuje nam programistów, bo ci co przychodzą nie potrafią nawet zamodelować prostego rozpadu polimeru. Ja mam ich tego uczyć? Co w takim razie robili przez ostatnie
@MilionoweMultikonto: Dalej tak robią, byłem ostatnio na Hackathonie, co za mózgi studenciaki tam były to nie mam pytań. Sami ogarnięci wymiatacze. Na wykopie i na linkedin mocno aktywni są tylko Ci co by chcieli jakiś ciepły etat, najlepiej b2b i żeby być jednym z 40 osób w zespole bo wtedy łatwiej się opierdzielać, a jak jeszcze jakiś
@BlackpillMonster @Hmrogrz: takie mózgi że potem z----------ą jako zasoby w Sprintach w korpo i są poganiani jak bure suki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)