Wpis z mikrobloga

• 0
i dowiedziałem się że ten poważny problem rozwiążą za 3 lata prawie

@elektryczny_mariusz: https://terminyleczenia.nfz.gov.pl - ew. szukac placowek, ktore robia na NFZ, a wygladaja na prywatne :) Mi w Warszawie pokazywalo 3-4 lata, w Kajetanach w Centrum Sluchu i Mowy zrobilem w rok.

Umarł bo był mężczyzna dla którego nie było darmowych, ogólnodostępnych od ręki badan profilaktycznych wykonywanych co 2 czy 3 dni w każdym miejscu całej Polski ¯\(ツ)/¯

@
  • Odpowiedz
  • 1
Umarł bo był mężczyzna dla którego nie było darmowych, ogólnodostępnych od ręki badan profilaktycznych wykonywanych co 2 czy 3 dni w każdym miejscu całej Polski ¯\(ツ)/¯

@Krzysztof53647: co ty p--------z, są darmowe i od ręki. Jakiego badania ci ostatnio odmówiono? Konkret i ile ci kazano czekać?
  • Odpowiedz
  • 0
@MLeko29: to o mnie, miałem w Sierpniu spermę zabarwioną na czerwono i dalej nie poszedłem do lekarza
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@MLeko29: dosłownie ja na wiosnę bojąca się iść do lekarza z gorączką i wysypką, bo trzeba się umówić i tak w sumie to przecież cały czas mnie coś mniej lub bardziej boli, pewnie grypa.

Spędziłam 3 tygodnie w szpitalu, tydzień w pampersie, z zespołem Stevensa Johnsona w kierunku Lyella, z tekstami od personelu "no była tu już taka chora na to i zmarła", ogólnie serdecznie nie polecam XD
  • Odpowiedz