Aktywne Wpisy

Kończę dzisiaj 36 lat i to znowu był najlepszy rok w moim życiu! Tym razem przygoda z #silownia na stałe zagościła w grafiku.
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
źródło: IMG_3301
Pobierz
thorgoth +42
Ktoś w Radomsku sprzedaje taki piękny dom w stylu wersalskim, za jedynie 950 000 złotych.
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
źródło: HMxYifsWwAA3Ys1
Pobierz

1. Auto bez dzwonu, nie po leasingu, bez fotelików
2. Max 15 lat.
3. Duży, ładny, w modnym lakierze. Dobrze by było, żeby miał sportowy charakter, ale samo zadbanie i brak rdzy też wystarczy.
4. Żadnych rys, wgniotek itp.
5. Mało palący (15l/100km maksymalnie), żeby go można było zabrać na fajne weekendy w podróży raz w miesiącu i wakacje 2-3 razy w roku.
6. Podgrzewane siedzenia, elektryczne lusterka i markowy system audio, taki w miarę nowy ma być ten samochód. Nie musi być to jakaś marka premium, ale też nie 10-letni gruchot.
7. Mocny silnik. Niekoniecznie 3.0 z turbo ale nie żaden dizel tylko normalny benzyniak bez żadnego LPG.
Pytam, bo kolega z pracy dzisiaj rano narzekał, że się poddaje, bo nie może niczego znaleźć. Nie wierzę, że na rynku może być dla mężczyzn (zwłaszcza zamożnych) aż tak ciężko. Nie daję więcej niż 70% z wiadomych powodów.
Żeby nie było, ten gościu też dobrze zarabia, wyciągnie pewnie 14-16k na rękę miesięcznie, więc nie hejtujcie, że książę ma wymagania. Po prostu szuka czegoś mniej więcej na swoim poziomie. Nie jest to żaden bait.
#pdk #tinder #zwiazki #logikarozowychpaskow
Kolego, "bez dzwonu, nie po leasingu, bez fotelików". W tym wieku? ( ͡º ͜ʖ͡º) Każdy "model" z tego rocznika ma już jakąś historię serwisową. Jeden miał stłuczkę na parkingu pod galerią, drugi był w leasingu operacyjnym przez kilka lat, a trzeci woził już małe, urocze "pasażerki".
@salad_fingers: To jest wg mnie mało możliwe - ale i nie trudne do usunięcia. Patrzyłeś (kolega) na np. Mini countryman S?
Jedyny plus to taki, że często oliwione i póki co rdzy nie widać
budżetu.
@salad_fingers: niektórym jednostkom rynek matrymonialny można wytłumaczyć tylko przez analogię nowego auta z salonu i 20 letniego Passata po 10 właścicielach i cofanym dwa razy licznikiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)