Wpis z mikrobloga

To nie jest nowa wersja aplikacji mobilnej, to jest najzwyklejszy skrót i przekierowanie do strony webowej.
Skrót, który każdy samodzielnie mógł sobie zrobić na telefonie ale z jakiegoś powodu używał aplikacji a nie wersji w przeglądarce.

Coś co działało względnie dobrze, trzeba było zaorać. Gratulacje @m__b

#wykop
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@InivaridU: na aplikacji notorycznie miałem problem z rozwinięciem komentarza, widziałem związek rozwijania listy komentarzy z rozwijaniem pojedynczego komentarza, plusowanie komentarza wpływało na jego rozwijanie i zwijanie, nic z tego nie występuje w aktualnej aplikacji (apparently webview z tego co widać)
  • Odpowiedz
@Kawaleriapl: co konkretnie jest gorzej? J/w w poprzedniej wersji plusowanie komentarza zwijało i rozwijało go, miałem poważne problemy żeby w ogóle przeglądać, teraz tego nie mam. Są za to jakieś dziwne błędy ale mniej uciążliwe dla mnie niż to co było.
  • Odpowiedz
@FoorX: co chwilę jest błąd nagłówka, filmiki w wielu przypadkach się nie otwiera, brak przycisku wróć by nie trzeba było pól mikroblogu przewijać. Wieczne problemy z wczytywaniem treści. Apka na iOS ssie
  • Odpowiedz
Ktoś wie jak pobrać zdjecie na iosie i potem
Wrocic do postu? Bo jak proboje wrocic do posta po pobraniu zdjecia to k---a nie moge i musze odpalac aplikacje na nowk
  • Odpowiedz