Wpis z mikrobloga

@Trzesidzida: kiedy już w końcu się człowiek przyzwyczaił do tej starej aplikacji, to znowu coś musieli sknocić. Ciężko się z tego korzysta ,ale sensownej alternatywy to nie ma wcale (,)
  • Odpowiedz
@Trzesidzida: rok pański 2025 zaraz sie kończy a telefoniarze nadal wolą instalować niedorobione apki z wymaganiami sprzetowymi większymi niz GTA3, zajmujących prawie 1GB miejsca i wymagającej dostępu do mikforonu i kamery tylko po to by wyswietlić stronę internetową w gorszej wersji. Tutaj nie hindusi klepiący kod do apki wykopu są upośledzeni tylko Wy.
  • Odpowiedz
  • 2
@NiBBonacci Prawie 1gb? ( ͡º ͜ʖ͡º) Okej, to są świeżo zainstalowane apki, więc pamięć podręczna nie jest jeszcze zawalona. Pamięć podręczną można jednak czyścić. Zresztą, i tak kupiłem telefon z 256gb pamięci właśnie po to, by mi nigdy nie brakło miejsca. Sprawdziłem nawet uprawnienia i akurat wykop nie wymaga dostępu do mikrofonu, a do aparatu chyba tylko jeśli chcesz dodać zdjęcie prosto z aparatu. Zbędne uprawnienia
Trzesidzida - @NiBBonacci Prawie 1gb? ( ͡º ͜ʖ͡º) Okej, to są świeżo zainstalowane apk...

źródło: temp_file455321666754881154

Pobierz
  • Odpowiedz
Czy jest jeszcze jakaś inna aplikacja, którą użytkownicy boją się aktualizować i jak zobaczą aktualizację to pierwsze co myślą to "ciekawe co tym razem z-----i"?

@Trzesidzida: windows
  • Odpowiedz
@Trzesidzida: ech no narzekasz na aplikację a on właśnie mówi, że aplikacje są kiepskie- a że wolisz te kiepskie aplikacje "bo tak" choć na nie narzekasz.
Czyli wybierasz coś kiepsko działającego i na to narzekasz ale nie skorzystasz z czegoś co działa dobrze- sam wybierasz g---o i jeszcze na to g---o narzekasz.
Chyba o to chodziło a ty mówisz o co zesrańsko przecież masz prawo korzystać z gównianej apki I
  • Odpowiedz
Czy jest jeszcze jakaś inna aplikacja, którą użytkownicy boją się aktualizować i jak zobaczą aktualizację to pierwsze co myślą to "ciekawe co tym razem z-----i"?

@Trzesidzida: apka mbanku i reddita
  • Odpowiedz

@Trzesidzida: ja tak mam z windowsem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz