Aktywne Wpisy

vorky +10
źródło: 1000027534
Pobierz
konska-stulejka +30
Dzieci dzieci tatuś łobiod nagotował! #jedzzwykopem #gotujzwykopem
źródło: IMG_1730
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000027534
Pobierz
źródło: IMG_1730
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czy też macie tak, że żyjecie swoim życiem, macie swoje zajęcia, obowiązki i hobby, a uganianie się za kobietami macie już po prostu gdzieś w dzisiejszych czasach?
Mam 26 lat, normalnie chodzę do pracy, a po niej staram się realizować — czy to na treningach na siłowni, czy rozwijając się w innych dziedzinach i próbując odnaleźć samego siebie.
Coraz częściej słyszę pytania od rodziców, czy przyprowadzę do domu jakąś dziewczynę i czy w ogóle szukam życiowej partnerki. Gdy to słyszę, dostaję białej gorączki.
Poznałem już w swoim życiu trochę kobiet, niestety nie trafiłem jeszcze na tę jedyną. Próbowałem też aplikacji randkowych, takich jak Tinder czy Badoo, ale gdy zobaczyłem, jaka jest dysproporcja między kobietami a mężczyznami na tego typu platformach i jaką uwagę dostają kobiety, dałem sobie z tym spokój.
Kiedyś po pracy marnowałem czas na siedzenie w internecie, szukanie „tej fajnej, wolnej”, czasem próbowałem podejść i zagadać do kogoś na mieście. Poznałem kilka kobiet, ale nie będę się już rozpisywał, dlaczego te relacje się zakończyły. Na początku tego roku powiedziałem sobie, że mam dość — całego tego rynku matrymonialnego, ogromnej konkurencji między facetami oraz wygórowanych oczekiwań, jakie mają niektóre kobiety.
Kiedyś miałem energię i chęć poznawania nowych osób, ale gdy zobaczyłem, ile atencji i uwagi kobiety dostają od obcych ludzi oraz że często same nie wiedzą, z kim się umówić, komu dać szansę na związek, a komu w ogóle odpisać to odpuściłem. Wolę czerpać radość i spełnienie z innych rzeczy, bo szczerze uważam to za stratę czasu i energii.
Też tak macie, czy tylko ja jestem już jakiś odrealniony?
#rynekmatrymonialny #tinder #badoo #randki
Tak
ponadto nie miałem nigdy dobrych umiejętności rozmawiania z ludźmi, a dzięki randkowaniu z kobietami na tinder, a potem poznawaniu ich w prawdziwym życiu: nauczyłem się to robić z nimi, w rezultacie naturalnie z mężczyznami moje rozmowy też się poprawiły i są
Duża większość wyjechała gdzieś w polskę albo zagranicę a w mojej miejscowości zostały głównie samotne mamy z dziećmi albo jakieś patusiary.
Nie, nie mam nic do mam z dziećmi, nawet kręciłem kiedyś z takową ale jednak postanowiłem że chciałbym kiedyś poznać kobietę z czystą kartą i
Wrzuć na luz, daj sobie czas. Ja swoją
nie chce mi sie szukać, podrywać, chodzić na randki
związki mają sens jaj sie poznaje młoda kobiete a stare to już mają z-----e pod kopułą i nie chce mi sie z nimi gadać
@dawidm999: Powiedz im jak wygląda obecnie rynek matrymonialny to może przestaną pytać.
@Maffiozzo97: nie uwierzą lub wyprą