Aktywne Wpisy

stndix +711
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +35
Czy Wy też czasem macie wrażenie, że idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposób nadużywana? W tym roku aż 26 osób dodało mnie na czarno, co mnie szczerze mówiąc zdziwiło. Pewnie większość z Was mnie w ogóle nie kojarzy i macie w tym pełną słuszność; wstawiam może 5-10 komentarzy/postów miesięcznie, większość to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdę zastanawia mnie funkcjonowanie
źródło: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

#kosmos #slawosz
źródło: t43yhn
Pobierz@SpongeBobertKanciastoRenki: Jeżeli swoją tak nazywasz to już twoja sprawa, a on zawsze już będzie tym, którego jedynym osiągnięciem z misji, było zjedzenie pierogów na orbicie. Wskaż mi opracowania naukowe z jego misji. Jego opracowane badania, które dały efekty i przyniosły jakieś korzyści.
@kremenaros: i dlatego OP ma rację mówiąc, że facet stał się pośmiewiskiem.
Swoją drogą czekam aż nam się zwróci ten koszt jego wycieczki, bo wiele osób trąbiło, że zyski z niej będą wielokrotnie większe niż koszty. Można gdzieś już odebrać swoją część dywidendy?
@r5678: wieje kacapstwem :D
@r5678: wiesz, ze według moderatorów i samego białka nowa aplikacja wykopu jest super? I ogólnie wszystko tutaj dziala super? Więc tez bedziesz powtarzał takie bzdury?
Wiesz co możesz zrobić dla siebie najlepszego? Zrozumieć, ze ludzie to debile. Oczywiście nie wszyscy, ale tych głupszych zawsze bedzie więcej. Po co wiec słuchać głupków? Musisz rowniez zrozumieć jak dziala mozg, czyli krótka i łatwo
@r5678: że co, dlaczego? dla troglodytów na pewno
Przyjeżdża do miasta ktoś inteligentny, wyuczony, z sukcesem, drugi Polak w kosmosie, to zamiast sie cieszyc to trzeba pisać takie bezsensowne komentarze. Ludzie są straszni.
@SpongeBobertKanciastoRenki: jeszcze rączki mu ucałuj i pupkę bo ma DOKTRORAT i BYŁ W KOSMOSIE
źródło: 9e93489f5ad22e-948-568-30-14-2970-1781
Pobierz@SpongeBobertKanciastoRenki: Być w kosmosie i nic z tego nie wynieść, a później jedyne co przekazywać społeczeństwu które na ten wylot się złożyło - pierogi, to jak nazwać własną matkę dzifką.
@boryspo: dla mnie "szacun" należy się KAŻDEJ osobie - niezależnie od tego czy w kosmosie była czy nie xd
oczywiście, że jest to niebagatelne osiągnięcie - ale weźmy pod uwagę co on tam konkretnie zrobił w tym kosmosie dla nauki światowej i ile to kosztowało Polskiego podatnika i jaki jest z tego urobek dla społeczeństwa a jaki
@cyconiusz: XD ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: obraz
Pobierzźródło: astrofizycy
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Wolałbym być takim pośmiewiskiem jak on niż takim człowiekiem sukcesu jak ty czy tam twoi idole z PiSu/konfy