Wpis z mikrobloga

• 25
@SpongeBobertKanciastoRenki: tak jest odbierany przez ludzi, co właśnie widać na załączonym obrazku, a sam dołożył do tego nie jedną i nie dwie cegiełki.
Sam na początku byłem podjarany i cieszylem się mega a potem już negatywnie człowieka oceniam, zwłaszcza po jego wynurzeniach i odpowiedziach na tzw hejt, i szkoda że akurat on musiał polecieć a nie ktoś inny.
  • Odpowiedz
@r5678: Tyle samo co bez. Mam u siebie dobrze wyposażony szpital i co z tego jak obsługa sobie kawkę pije, czekałem 2 godziny aż mnie łaskawie książęta przyjmą, a przyjęli tylko dlatego że znajoma zadzwoniła do kolegi który zadzwonił do szpitala żeby dupę ruszyli. Na korytarzu ogromna już kolejka się zrobiła, jeden krwawi z nosa bo upadł, inna pani widać palec chce się rozerwać od środka i dziwnie wyglądał, no
KarmelkowyZubr - @r5678: Tyle samo co bez. Mam u siebie dobrze wyposażony szpital i c...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@SpongeBobertKanciastoRenki: przecież to bez znaczenia z której strony został upolityczniony i przeżuty.

Uwikłał się w relację opartą na układach i wpływach, przez co utracił wpływ na swój wizerunek.

Najpierw na szybko przed podróżą przyjął podwójne nazwisko, które wygląda jak efekt umowy sponsorskiej - Równie dobrze mógłby się nazywać Slawosz Pepsi-Uznański.
Następnie niemal wszystkie występy publiczne były opatrzone towarzystwem i komentarzem swojej "żony", co stało się memem samym w sobie, a
  • Odpowiedz
@r5678: Dlaczego nie zamieściłeś zdjęcia żony Sławosza?! Naprawiając ten karygodny błąd, poniżej żona Sławosza Uznańskiego-Wiśniewskiego czyli nie kto inny jak Aleksandra Karolina Wiśniewska-Uznańska, a Ty OPie pilnuj na przyszłość takich ważnych rzeczy!
reseted - @r5678: Dlaczego nie zamieściłeś zdjęcia żony Sławosza?! Naprawiając ten ka...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
Tylko dlatego, że pewnej partii opozycyjnej zależy żeby rząd nie miał sukcesów xd

@deletenomads: @SpongeBobertKanciastoRenki: ale w sensie mówisz o PIS? Przecież to PIS zapłacił za jego udział. Po prostu fatalnie poprowadzony PR, ktoś powinien zostać za to zwolniony. Sam gość niesamowicie ogarnięty, ale otoczka fatalna, niepotrzebnie też się wtrącała jego żona.
  • Odpowiedz
@r5678: nie znam ani jego dorobku naukowego ani tego co on tam robił na orbicie- ludzie hejtować mogą wszystko i za byle co. Na pstrym koniu jeździ łaska pańska.

Jeśli to był lot mocno komercyjny to ktoś za zapłacił w jakimś celu
  • Odpowiedz