Aktywne Wpisy

MonazoPL +52
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: Revolut 175 zł
Pobierz
Analny_Rozrabiaka +123

W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy więc nie zareagowała. Tymczasem s--------y wyrwały nawet przewody elektryczne ze ściany, które kładłem tydzień temu.
Brak mi słów na to wszystko. Co za k------o.
@mozis: jak zwykle, pierwsza myśl to ofiara winna bo sibie alarmu nie zainstalowała. Jakie to polskie.
K---a mać z nimi. Ale w sumie ja alarm jakiś z fotopolapka może kupię. Dom buduje gdzie już na ulicy prawie wszyscy mieszkają i sąsiedzi często reagują na różne rzeczy ale już płytki mam przywiezione i zaraz będzie inny sprzęt.
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam nadzieję że chociaż jakiś dzieciak dostał nową hulajnogę od tatusia na mikołajki.
Z roku na rok będziemy mieli więcej takich akcji