@ZaczarowanyLump: mam dziwny odruch bezwarunkowy że jak widzę jak swiniakowicz płacze i lamentuje to mi się chce śmiać raz że robi to w taki teatralny sposób a dwa że wiem że w końcu grubasa dopadła sprawiedliwość
@elektryczny_mariusz: Sprawiedliwość to by była, jakby ktoś zaczął chodzić za nim i donosić na niego tak samo jak on w najlepszych latach, zdychanie z gnijącą dupą we własnych gównach to żadna sprawiedliwość, tylko znęcanie się. Właśnie na to Nowaki liczyli, że społeczności nie będzie go szkoda i nikt nie złoży nawet zawiadomienia, a jakby złożył, to będą pokazywać, jaki on zły był.
@browarosss12: zawsze zbierasz więcej tego co zasiales swiniakowicz za swoją postawę życiową zebrał na koniec wspaniałe nagrody nie mnie to oceniać jaką istotą był prosiakowitz ale widzę po jego marnym końcu że taką sobie
źródło: konon
Pobierzraz że robi to w taki teatralny sposób a dwa że wiem że w końcu grubasa dopadła sprawiedliwość
swiniakowicz za swoją postawę życiową zebrał na koniec wspaniałe nagrody
nie mnie to oceniać jaką istotą był prosiakowitz ale widzę po jego marnym końcu że taką sobie