Wpis z mikrobloga

✨️ Rozstanie a radosne chwile siostry
#zwiazki #rozstanie #ciaza #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Moja siostra wraz ze swoim mężem skończyli budować dom, do którego się w najbliższym czasie wprowadzają i do tego właśnie ogłosili ciąże. Ja w tym samym czasie rozstałam się z narzeczonym po prawie 10 latach razem i muszę się wyprowadzić, bo mieszkam w jego mieszkaniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to teraz kierunek Tinder i karuzela, no chyba że odrobinę obniżysz wymagania to na stałe się jakiś znajdzie w 10 minut. Tylko niech twoje odpowiedzi nie wyglądają tak: "haha, ok, tak, nie, spoko", bo natłok wiadomości i wyboru może Cię zbyt rozleniwić i w końcu potencjalny kandydat się w----i i odpuści pisanie do Ciebie.
  • Odpowiedz
@PolsartNews: Raczej ta pierwsza opcja ( ͡° ͜ʖ ͡°) 10 lat z jednym chłopem i nagle "coś się odwidziało", pytanie komu bardziej? No i 10 lat... z której strony by nie patrzeć, to już wiek około ścianowy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pamietam jak z 4/5 lat temu siedziałem przy wigilijnym stole i przychodzi dziewczyna kuzyna wszyscy sie sciskaja caluja, ja az w szoku az mi bylo przykro wtedy, a potem sie okazalo ze ojciec i matka kuzyna sie rozwodza i na wielkanoc juz byla z konkubentem z ktorym zrobila sobie moja kuzyne ( wtedy juz z 10lat miala)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zwinny-badacz-95:

czego rozstałaś się z narzeczonym, jaki powód rozpadu był?

@r5678: pewnie zdradziła, a te bydlak nie chciał zrozumieć i wybaczyć chwili zapomnienia się… co
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
silny-kronikarz-15: Łatwej o stabilną kobietę do związku niż o stabilnego partnera. Mężczyzn, którzy się ogarniają i są w stanie wybudować dom, być dojrzałymi emocjonalnie dorosłymi, chcą się opiekować rodziną jest dużo mniej niż kobiet, które chcą budować rodzinę, to i dzietność leci. Maaaasa kobiet później jest sama przez lata, bo jeżeli trafia tylko na duże obrażalskie dzieci, które tylko narzekają, że nic się nie da, obniż wymagania lub zrob za mnie
  • Odpowiedz