Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

baemaj +12

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJa to zrobiłem w ten sposób, Że po prostu zacząłem z nią tańczyć, a po chwili się już całowaliśmy itp… Na kolejny dzień umówiliśmy się na spotkanie na trzeźwo żeby sie poznać.
Dlatego pytam was, bo jedyne doradztwo, na które mnie jeszcze stać, to darmowe porady z Wykopu
Najważniejsze - czy masz dobrany pasek do spodni?
Nie no to pełna profeska. Ktoś skończy na kolacji ze śniadaniem ( ͡º ͜ʖ͡º)
Byłem tak zdesperowany, bo całe moje nastoletnie życie i wczesne 20+ wyglądało tak, że inni mieli pierwsze dziewczyny, chodzili za rękę, jechali razem na wakacje, a ja byłem tym typem „kumpel z klasy”, który wracał sam do domu i grał w gierki. Zero randek, zero trzymania za rękę, zero całowania – dosłownie nic. Jak ekipa w liceum gadała o swoich akcjach, to tylko siedziałem