Aktywne Wpisy

MikSob1985 +11
Dobrej niedzieli Państwu życzę z Wydziału Nauk Społecznych Uniwersytetu Gdańskiego :)
Do zobaczenia 👋
📧 sobczakmikolaj85@wp.pl
💻 https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:Nicolauskas
Do zobaczenia 👋
📧 sobczakmikolaj85@wp.pl
💻 https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:Nicolauskas
źródło: scaled_1000090744
Pobierz
PodniebnyMurzyn +22
Ludzie czemu wy już nie śpicie

@kiszczak: będę to robił, gdyż to umiejętność jak każda. Czyli co, zaczynamy gnoić ludzi, którzy kupują szkolenia z social-skilli? W poradnikach PUA nie ma nic złego. Te nimi nie były (no, nie przede wszystkim nimi), to było zwykłe naciąganie naiwniaków.
@Sakon72: Weźcie mircy podbijcie tam z Krakowa i nagrajcie ten lolcontent dla mirków.
@kiszczak: być może użyłem złego słowa. Zatem powiedz w jakim kontekście to mówiłeś. Dlaczego nauka podejścia do kobiet różni się od nauki budowy pewności siebie, social skilli itd.? Bo większość z Was mówi z pogardą o PUA. Ci co mają problemy jak ja lub op (a zdecydowanie różnią się w gadce ode
Bo każda kobieta jest inna i w przeciwieństwie do uniwersalnych metod mogących poprawić pewność siebie, czy social skilla, nie istnieją uniwersalne metody na poderwanie kobiety.
@kiszczak: gdyby tak było jak mówisz, psychologia, psychiatria i jeszcze kilka nauk byłoby do kosza. Tak samo babska metodologia na radzenie sobie z chłopami nie byłaby tak skuteczna. Powiedziałeś tylko część prawdy - tak, różnimy się, ale wszyscy mają taki sam (z grubsza) hardware. Co
Niech stracę. Odpiszę na baita.
Temat kwadratowych szczenek zostawiam, bo każdy wie jak jest i nie ma co z tym
bzdura.
No
@kiszczak: oraz mnóstwo wzajemnie wykluczających się czynników i wiele innych rzeczy. Tak jak myślałem, przemawia przez ciebie pewna wyższość (kazuistykę językową pozostawiam tobie). Nie podałeś żadnego obiektywnie poprawnego argumentu, elo.
Subiektywnie* bo piszesz tylko i wyłącznie ze swojej perspektywy. Nie ma za to obiektywnie prawdziwych dowodów na działanie szkoleń PUA.