Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 222
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie jakiegokolwiek poradnika. Nie ektrapoluj, bo mówimy tu o konkretach. Chodzi o płatne szkolenia PUA.

@kiszczak: będę to robił, gdyż to umiejętność jak każda. Czyli co, zaczynamy gnoić ludzi, którzy kupują szkolenia z social-skilli? W poradnikach PUA nie ma nic złego. Te nimi nie były (no, nie przede wszystkim nimi), to było zwykłe naciąganie naiwniaków.
  • Odpowiedz
Gdzie jest mowa o gnojeniu? Próbujesz dyskutować ze swoimi urojeniami ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@kiszczak: być może użyłem złego słowa. Zatem powiedz w jakim kontekście to mówiłeś. Dlaczego nauka podejścia do kobiet różni się od nauki budowy pewności siebie, social skilli itd.? Bo większość z Was mówi z pogardą o PUA. Ci co mają problemy jak ja lub op (a zdecydowanie różnią się w gadce ode
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan:

Dlaczego nauka podejścia do kobiet różni się od nauki budowy pewności siebie, social skilli itd.?

Bo każda kobieta jest inna i w przeciwieństwie do uniwersalnych metod mogących poprawić pewność siebie, czy social skilla, nie istnieją uniwersalne metody na poderwanie kobiety.
  • Odpowiedz
@Sakon72: E k---a ja przepracowałem całe 3 lata w wieku 32 lat i dziękuję szatanowi, że nie muszę brać chwilówek na 11k xddd przecież to mały remont w mieszkaniu i już tego hajsu nie ma, a ja tu się o rentę staram bo jestem obsrany, że kiedyś oszczędności się skończą, przynajmniej jestem przegrywem z jakimiś oszczędnościami.
  • Odpowiedz
Bo każda kobieta jest inna i w przeciwieństwie do uniwersalnych metod mogących poprawić pewność siebie, czy social skilla, nie istnieją uniwersalne metody na poderwanie kobiety.

@kiszczak: gdyby tak było jak mówisz, psychologia, psychiatria i jeszcze kilka nauk byłoby do kosza. Tak samo babska metodologia na radzenie sobie z chłopami nie byłaby tak skuteczna. Powiedziałeś tylko część prawdy - tak, różnimy się, ale wszyscy mają taki sam (z grubsza) hardware. Co
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: Jesteś na dobrym tropie. Idź tym tokiem myślenia dalej. Atrakcyjności z genetycznego punktu widzenia nie da się przeskoczyć szkoleniami PUA. Te szkolenia to nic innego jak sprzedawanie marzeń naiwniakom. Jeśli ktoś jest obiektywnie mało atrakcyjny nie zacznie przyciągać do siebie kobiet. Tak samo jak gołodupiec wykupujący szkolenia z przyciągania pieniądza nie stanie się bogaty. Zwykły cope, nic więcej. A psychologia i psychiatria to są nauki tak zwane uznaniowe. Już
  • Odpowiedz
@Sakon72: PUA z perspektywy kobiety to jest po prostu żenada. Tę sztuczność się czuje. Byli mężczyźni, którzy zagadywali w miejscach publicznych - ot, akurat byliśmy w tym samym miejscu, spodobałam się, uznali, że spróbują: to był prosty komplement, czasem pretekst pytania o drogę, potem jakaś troszkę niezręczna rozmowa, chwilę później zaproszenie czy prośba o numer. Później każdy poszedł w swoją stronę. Ale właśnie w tej niezręczności była autentyczność, która powodowała
  • Odpowiedz
Jaki blakpyl, co ty p--------z? Słuchaj jedziemy z wujkiem Jurkiem na baby w sobotę, jedziesz z nami. Podupczysz trochę to znormalniejesz.
  • Odpowiedz
Jesteś na dobrym tropie. Idź tym tokiem myślenia dalej. Atrakcyjności z genetycznego punktu widzenia nie da się przeskoczyć szkoleniami PUA.

bzdura.

Te szkolenia to nic innego jak sprzedawanie marzeń naiwniakom

No
  • Odpowiedz
Czynnik ludzki to np. pominięcie zmiany w badaniu obrazowym.

@kiszczak: oraz mnóstwo wzajemnie wykluczających się czynników i wiele innych rzeczy. Tak jak myślałem, przemawia przez ciebie pewna wyższość (kazuistykę językową pozostawiam tobie). Nie podałeś żadnego obiektywnie poprawnego argumentu, elo.
  • Odpowiedz