Aktywne Wpisy
Adek1243 +4
Witam. Mam 30 lat, żonę, dziecko w wieku 3 lat. Mam swoje mieszkanie w Katowicach - 3 pokoje, kredyt już spłacony. Pracuje w ww. miejscowości, zarabiam około 8 k na rękę, żona z 6 tys. Dostałem dzisiaj propozycje pracy w tej samej firmie, ale w oddziale w Warszawie za ok. 3.5 tys więcej, nie ma możliwości pracy zdalnej, myślicie, że warto się przenosić? Tam większe możliwości awansu. Zona mówi, że mógłbym tam

Altru +173
Nóż naostrzony. Jeszcze rok da radę.
źródło: temp_file8317251589463171101
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Na kursie było klasyczne PUA: „zimne podejścia”, „przełamywanie oporu”, gotowe teksty z e-booka typu 69 openerów, plus moduł o klubach. Trener tłukł, że mam robić dziennie X podejść i „statystyka w końcu zadziała”.
W praktyce wyglądało to tak, że w galerii leciałem z tekstami w stylu:
– „Hej, musiałem podejść, bo wyglądasz jak dziewczyna, która ma najciekawsze story na Insta”
albo
– „Cześć, zatrzymałem
Problem w tym, że poza klawiaturą byłem totalnie nieogarnięty społecznie i dopiero teraz mnie to gryzie.
Godność i wychowanie nie pozwalały mi iść na dziwki, więc stwierdziłem, że zaryzykuję z tym całym PUA zamiast siedzieć w miejscu i patrzeć jak lata uciekają.
@Sakon72: zato teraz będziesz odwalać farmazony i tak nic nie zmienisz ale przynajmniej masz chwilówki
Braku kanciastej szczęki nie zmieni żadne pua
Słodki Jezu... Ty dałeś 11k za g---o tego typu? Nawet jeśli jakimś cudem to zadziała to jak Ty będziesz z tą osobą rozmawiał dalej jak sztycę którą masz w dupie czuć na kilometr. Zaakceptuj fakt w którym się znalazłeś i tyle xD
źródło: 1000012903
Pobierz@Sakon72: A Gdzie "Bolało jak spadłaś z nieba" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jestem w połowie drugiej linijki i już wiem że to będzie dobre
Po samych pytaniach widać że tego nie ogarniesz,odpuść mordo. A te teksty są mocno żenujące.
Chociaż myślę i mam nadzieję że to żart. Jeśli nie to współczuję