Aktywne Wpisy
markhausen +23
Śpiewak się chyba za dużo Marksa naczytał:
źródło: 1000024911
Pobierz
JankoBzykant89 +73
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000024911
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jakie było moje zdziwienie, kiedy po krótkiej zmianie tematu przeszedł do atakowania Ukraińców, że zabierają mu pracę, że są głośni, że mieszka w centrum miasta i mu się drą po oknem, że w grupach chodzą i strach po mieście puścić kobietę...
Niepojęte jest dla mnie jak przeprocesował to jego umysł, że sam zaczął współuczestniczyć w cyklu, który był dla niego tak przykrym etapem jego życia. Osobiście nie uderzyło mnie tak bardzo nic jak fakt, że chwilę wcześniej, dosłownie kilka minut, sam skarżył się jak sam był traktowany... Czasem ludzie nie wyciągają z własnej krzywdy lekcji empatii, tylko tylko sami zamieniają się w tępych oprawców.
I tak trwa ten nieprzerwany krąg życia, dlatego kochane mireczki oceniajcie ludzi indywidualnie, każdy zasługuje na szacunek póki sam sobie go nie odbierze.
#ukraina #wojna #rosja #polskieonuce #przemyslenia #zalesie #oswiadczenie
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce Zauważyłem, że przy takich rodzinnych zjazdach jest więcej łagodnych wolnośmyślicieli, ale zazwyczaj siedzą cicho, bo nie chcą się kłócić. Więc może nie byłeś sam, tylko ktoś spękał tak jak Ty.
Nie generalizuj na Polaków, to pewnie jego wewnętrzny problem. Przykre jest to, że on jechał zarobkować, a większość Ukraińców ucieka tu przed wojną. Realnie to on przyjechał z chęcią odebrania lokalnym pracy, nie oni.
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: Przeciez to naturalne a powiedzenie "hurt people hurt people" nie wzielo sie znikad. Masz duzo bardziej jaskrawych przykladow - np. co robią Zydzi w strefie Gazy? Tutaj to nie te same osoby, ale no tak wyglada problem natury ludzkiej, ze ludzie magazynuja w sobie cierpienie
@Troojan: XD o jest i on, OMEGA xD serio wierzysz w to, że polakom da się cokolwiek wytłumaczyć?
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: elegancka propaganda miloridze ale jak nie widzisz roznicy w jego pobycie gdzie pracował i był przesladowany za bycie Polakiem w porownianiu do zachowań ukrów, które opisał wyzej to nieźle nabejcowane pod kopułą