Wpis z mikrobloga

checkfresh.net jest scamem !

Jakby ktoś zastanawiał sie czy ta strona prawidłowo sprawdza oryginalność perfum to... nie. Nie sprawdza.
Właśnie sprawdzałem swojego Cartier declaration i na każdej innej stronie numer partii jest niewłaściwy oprócz checkfresh który.. mówi że jest ok ale za każdym razem wskazuje inna date produkcji.

Co więcej nie polecam zakupów drogich perfum w sklepie NOTINO.pl bo sprzedają podróbki.

checkfresh.net is scam !

If anyone's wondering if this website properly checks perfume authenticity, well... no. It doesn't. I just checked my Cartier Declaration, and the batch number is incorrect on every other website, except for Checkfresh, which says it's OK but shows a different production date each time.

#perfumy #reddit #kosmetyki #notino
4pietrowydrapaczchmur - checkfresh.net jest scamem !

Jakby ktoś zastanawiał sie czy ...

źródło: Screenshot

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Omniscient: @Navier
I taki komentarz choć cokolwiek wnosi do dyskusji i jakkolwiek moge na niego odpisać (choć będe sie powtarzał)
Jeśli juz podrabiać kod partii to 4 cyfrowy, znany w internecie. Tymczasem mam jakiś 5 cyfrowy których w internecie nie ma.
Jest możliwe że firma NIEDAWNO zmieniła oznaczenia partii której nie mają w swych bazach danych te strony i dlatego napisałem maila do cartiera. Poprzednie 2 flakony miały 4 znakowe oznaczenia
  • Odpowiedz
@czasowstrzymywacz: Nie mam w zwyczaju ryzykować pozostania z podróbką za 300zł, ponieważ zdaje się akurat perfumy należą do tych towarów których otwarcie wg polskiego prawa skutkuje brakiem możliwości oddania towaru.
Wolę posiadać opcję oddania 2 tyg niż męczenia się z reklamacją.
Najpierw więc poczekam te kilka dni na odpowiedź Cartiera.
Jesli potwierdza ze jest ok to zostanie a jeśli nie odpiszą to najpewniej będzie zwrot bez rozpakowania.
Jak juz pisałem
  • Odpowiedz