Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +471
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

breakdown1 +12
Zbliża się nowy rok, a wraz z nim nowi my, jak co roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakie macie gieldowo-finansowe (i nie tylko, jeśli ktoś chce) plany na nadchodzący rok? Ja może zacznę
Jakie macie gieldowo-finansowe (i nie tylko, jeśli ktoś chce) plany na nadchodzący rok? Ja może zacznę

Jakby ktoś zastanawiał sie czy ta strona prawidłowo sprawdza oryginalność perfum to... nie. Nie sprawdza.
Właśnie sprawdzałem swojego Cartier declaration i na każdej innej stronie numer partii jest niewłaściwy oprócz checkfresh który.. mówi że jest ok ale za każdym razem wskazuje inna date produkcji.
Co więcej nie polecam zakupów drogich perfum w sklepie NOTINO.pl bo sprzedają podróbki.
checkfresh.net is scam !
If anyone's wondering if this website properly checks perfume authenticity, well... no. It doesn't. I just checked my Cartier Declaration, and the batch number is incorrect on every other website, except for Checkfresh, which says it's OK but shows a different production date each time.
#perfumy #reddit #kosmetyki #notino
źródło: Screenshot
Pobierz@4pietrowydrapaczchmur: Notino akurat przyjmuje, oczywiście jeżeli nie zużyjesz jakiejś większej ilości
@4pietrowydrapaczchmur: Laski nie robią
EDIT: *Łaski ofc xd
I taki komentarz choć cokolwiek wnosi do dyskusji i jakkolwiek moge na niego odpisać (choć będe sie powtarzał)
Jeśli juz podrabiać kod partii to 4 cyfrowy, znany w internecie. Tymczasem mam jakiś 5 cyfrowy których w internecie nie ma.
Jest możliwe że firma NIEDAWNO zmieniła oznaczenia partii której nie mają w swych bazach danych te strony i dlatego napisałem maila do cartiera. Poprzednie 2 flakony miały 4 znakowe oznaczenia
Wolę posiadać opcję oddania 2 tyg niż męczenia się z reklamacją.
Najpierw więc poczekam te kilka dni na odpowiedź Cartiera.
Jesli potwierdza ze jest ok to zostanie a jeśli nie odpiszą to najpewniej będzie zwrot bez rozpakowania.
Jak juz pisałem