Aktywne Wpisy

WeunianyTrampek +219

bronxxx +237
Jeżeli laski wszędzie wystawiają c---i w dekolcie, to dlaczego by nie rozpocząć mody żeby wystawiać kawałek jaj na widok? A wtedy, kiedy by zerkała, to jest zwracasz kulturalnie uwagę "gapisz mi się na jaja"?

Jakby ktoś zastanawiał sie czy ta strona prawidłowo sprawdza oryginalność perfum to... nie. Nie sprawdza.
Właśnie sprawdzałem swojego Cartier declaration i na każdej innej stronie numer partii jest niewłaściwy oprócz checkfresh który.. mówi że jest ok ale za każdym razem wskazuje inna date produkcji.
Co więcej nie polecam zakupów drogich perfum w sklepie NOTINO.pl bo sprzedają podróbki.
checkfresh.net is scam !
If anyone's wondering if this website properly checks perfume authenticity, well... no. It doesn't. I just checked my Cartier Declaration, and the batch number is incorrect on every other website, except for Checkfresh, which says it's OK but shows a different production date each time.
#perfumy #reddit #kosmetyki #notino
źródło: Screenshot
PobierzZacznijmy od tego, że ta strona służy jedynie do odczytu daty produkcji produktu z kodu partii, a nie sprawdzenia oryginalności
@lubie_placki1: Pewnie z tego samego co zwykle, "bo pachnie inaczej niż coś, co kupiłem/-am wiele lat temu". To nic że zapach w międzyczasie przeszedł szereg reformulacji spowodowanych np. zmianami w przepisach, to nie ma znaczenia ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@lubie_placki1: Cartier ma 4 znakowe numery partii.
Tu jest 5 znaków. Żadna strona nie identyfikuje numeru partii oprócz tej która generuje sobie daty na bieżąco.
+ Kod QR na opakowaniu nie prowadzi do niczego. Ale to najmniej ważne.
Więc jak sprawdzić autentyczność bez rozpakowywania?
Tym bardziej jak nie masz innych pomysłów na sprawdzenie oryginalności.
Ponieważ zapach może być nawet ten sam, ale czas w jakim sie ulatnia jest inny i to trudno udowodnić.
Napisałem tez do Cartiera z zapytaniem czemu na opakowaniu mam 5 znakowe oznaczenie partii.
Ciekawe co odpisza i czy wogóle odpiszą.
Jeśli potwierdza auterntyczność to nie zamierzam jednak kasować
źródło: cartier
Pobierz@adamkoska: jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to najlepszym wyborem jest milczeć.
Kolejne takie wpisy będą kasowane
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@4pietrowydrapaczchmur: Najpewniej oleją takie pytanie lub odpiszą, że batch jest oznaczeniem na użytek producenta i nie będą wyjaśniać jego znaczenia lub zmian, a perfumy masz kupować tylko w renomowanych perfumeriach albo na stronie producenta.
Poza tym wszystkie strony typu checkfresh nie korzystają z żadnej bazy udostępnianej przez producentów i
Myślisz, że firma, która potrafi sensownie podrobić pudełko, flakon i sam zapach, nie umiałaby przepisać batch code’u z oryginalnych perfum z drogerii, żeby wyglądał prawdziwie?