Aktywne Wpisy
DoktorMorela +97
Czasami jak z kims rozmawiam i mówię, że inwestuję i mam pieniadze w akcjach to widzę wielkie zaskoczenie i szok, bo przecież to h----d,oszustwo i na pewno stracę xd
Kiedys rzuciłem to mojej babci to ona krzyknęla: boże wszystko stracisz!
Kolega z pracy kiedy dowiedzial sie że mialem portfel akcji za 200tys stwierdzil ze lepiej gdybym kupił sobie auto bo na co czekac.
Tez macie podobne sytuacje z zyciu gdy ktos slyszy
Kiedys rzuciłem to mojej babci to ona krzyknęla: boże wszystko stracisz!
Kolega z pracy kiedy dowiedzial sie że mialem portfel akcji za 200tys stwierdzil ze lepiej gdybym kupił sobie auto bo na co czekac.
Tez macie podobne sytuacje z zyciu gdy ktos slyszy

Emble +372
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#oswiadczeniezdupy #uniaeuropejska
Średniomyśląca część społeczeństwa myśli
Nie ma co nawet produkować się na oczywistego trolla, przejść obojętnie, jak tylko zaczyna krążyć wokół tematu, rozdawać minusy i dać na czarno. Ja wiem, że chce się reprezentować wyższy poziom i dać pole do dyskusji, ale to zwyczajnie szkoda czasu i energii, a celem tego trolla jest kontynuowanie i rozdmuchiwanie dyskusji, aby tylko zaśmiecić wątek i żeby nikt tu merytorycznie rozmawiał, bo jeszcze się
Bez tego nie byłoby żadnego akcesu do NATO i UE, a te rzeczy mogliśmy zrobić, bo byliśmy niepodlegli.
Moglibyśmy też nigdzie nie wstapywać, ale to wszystko są opcje, które się nam otwarły właśnie po tym roku.
Mało tego, wydarzenia z '89 i pula zdarzeń poprzedzających w kraju nie były w całości czynnikami, które do tego doprowadziły i sami Polacy
Dobrze, że twoje zdanie wszyscy normalni ludzie mają w poważaniu.
Dziwi mnie że cieszy cię też tworzenie europejskiego odpowiednika Korei Północnej czy czerwonej bolszewii2.0.
@Wolfers: czy taki oczywisty to nie wiem.
Mi to wygląda na typowego konfiarza xD
To ich niskie IQ nam sugeruje, że takie zachowanie to musi być trolling xD
@bio_84: powtarzasz przekaz, który wychodzi też z Nowogrodzkiej, od Orbana, Fico, a ostatnio Trumpa i Putina.
I jeszcze masz czelność zarzucać silniczkom że przekaz dostały i jesteś atakowany za swoje nastawienie anty.
usuń konto, dareczku