Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@Emble bo kazdy "myslacy" juz wie, ze to wszystko spisek. Specjalnie wymyslili oddawanie krwii, zeby zdepopulowac tych nieszczepionych.
A ze oddawanie krwii funkcjonuje od dawna? To dlatego, zeby miec podladke.
WYLACZCIE MYSLENIE, WLACZCIE TV
  • Odpowiedz
@Emble: dzieki mRNA moje s----------e umysłowe rozsiewa się szybciej niż przez chemitrailsy. Czekolada jest tylko miłym dodatkiem
  • Odpowiedz
Bo w oddawaniu krwi nie chodzi tylko o czekolady czy dzień wolny. Nie chodzi tylko o legitkę żeby w------ć stare baby.

@Emble: Chodzi przede wszystkim o atencję. Wiem, że robicie dobrą rzecz, ale nie potrafię skumać wrzucania tego do sieci. Ja bym oddał krew (nie mogę), oddał komuś czekoladę, bo nie jem słodyczy i tyle.
  • Odpowiedz
  • 1
swoim mRNA 22 grudnia

@PodniebnyMurzyn: daj znać o której wyjdziesz, bo jak kiedyś poszedłem 27 grudnia w czwartek to przychodząc po 7 rano wyszedłem z centrum o 16:30 XD

I to najmniej obleganego centrum w Warszawie
  • Odpowiedz
Samochwała w kącie stała

I wciąż tak opowiadała

@Wilczak: Czyli nic nie zrozumiałeś.

Ile pozytywnych "newsów" dziś przeczytałeś?
  • Odpowiedz
@Emble: sam się stałem lekkim "antyszczepem" kiedy przez to zasrane g---o (a przynajmniej społeczną nagonkę i praktycznie przymus szczepienia) zachorowałem na SM, i są na to dowody, że szczepionki na covid mogą powodować choroby autoimmunologiczne, jest nawet na ten temat oficjalny komunikat WHO. Poza tym, badania wyraźnie pokazały, że zmiany w mózgu zaczęły mi się robić mniej więcej po podaniu szczepionki... Także plujcie na mnie ile śliny wam starczy, ale
  • Odpowiedz