Wpis z mikrobloga

@sidhellfire: widze, że bardzo się denerwujesz i nerwy u ciebie już prawie sięgają zenitu. to znów świadczy o tobie, nie o mnie :D weź pare głebokich oddechów i ochłoń randomie :D a na koniec dorzuć jeszcze kilka wyzwisk, może za którymś razem mnie to ruszy XD
  • Odpowiedz
@Bialek_napraw_tagi:

Czemu mam się odnosić? Przyszedłem tutaj zwrócić uwagę, że marnujecie czas i nie dajecie żadnych argumentów, a bio_84 ma z was bekę. To, że teraz dasz argument, gdy ci to wytknąłem, to już inna sprawa i mnie nie interesuje, bo nie po to napisałem ten komentarz.

Zamieniasz się w słuch po tym, gdy padło pytanie w twoim kierunku, które jest banalne, a następnie otrzymałeś odpowiedź po odwróceniu pytania do mnie?
Pytam
  • Odpowiedz
@bio_84 ciebie nic nie ruszy bo jesteś beznadziejny, niereformowalny. Natomiast bardzo mnie cieszy, że zawsze wykorzystujesz okazję, aby próbować odbijać jakieś personalne przytyki od randomów jak ja zamiast obronić swoje kretyńskie hasła. Od razu widać, że pod płaszczykiem oświeconego wolnomyśliciela jest Tylko pustka, która z trudnem potrafi tylko wdawać się w pyskówki. Oh my niegodni Twojego światła.

PS wyspy, czy niderlandy?
  • Odpowiedz
ciężko znaleźć coś co równie wpłynęłoby na nas prawie wyłącznie w dobry sposób

@Asd15:
Na szybko - Konfederacja warszawska, unia w Krewie
  • Odpowiedz
@sidhellfire: tylko Polska, osiołku. I nie produkuj sie już tak, twoje zdanie jest zupełnie nieistotne dla mnie :) widać, że cisnienie ci puszcza XD weź wyedytuj ten wpis bo aż oczy bolą, ewidentnie pisany pod wpływem nerwów :D
  • Odpowiedz
@bio_84 imputujesz mi ciśnienie, ale sam nie potrafisz wcisnąć swoich żałosnych dwóch groszy z obelgą ( ͡º ͜ʖ͡º) szkoda że nie masz tyle chęci odpowiadać na meritum. No ale już wiemy że to nie leży w twojej strefie komfortu.
  • Odpowiedz
@sidhellfire: szkoda, ze rozumu ci sie nie da zaimputować. nie będe zniżal sie do twojego poziomu i cie wyzywal tak jak ty mnie :) juz pokazales pierwszym komentarzem do mnie jaki jest twoj poziom a teraz płaczesz, że nie chce z tobą podyskutować XD no co za łeb :D
  • Odpowiedz
@bio_84 o twojej hipokryzji też już pisano.

nie będe zniżal sie do twojego poziomu i cie wyzywal tak jak ty mnie :)

Mocne puste słowa jak na kogoś, kto odwdzięczał się wyzwiskami dokładnie... jeden komentarz wcześniej. Poza tym sam prosiłeś mówiąc, że ciebie to nie rusza, taki jesteś zimny gość.

juz pokazales pierwsyzm komentarzem do mnie jaki twoj poziom a teraz płaczesz, że nie chce z tobą
  • Odpowiedz
@sidhellfire: gdzie masz te wyzwiska z mojej strony, pokaż, czekam XD przestań robić te fikolki bo to tylko pokazuje jaki ciężki proces 'myślowy' zachodzi u ciebie w głowie XD
  • Odpowiedz
@SzlachcicPolny tyle mnie ominęło, ale to dlatego że ten drugi siedzi u mnie na czarnolisto. Jak przypuszczam też za jakieś konfiarskie wysrywy xD
Znalazło się dwóch i się smyraja po fiutkach ogłaszając głos rozsądku xD

Dajcie im już spokój, bo wyszło ostre gruzowanie bałwanów xD
  • Odpowiedz
@Bialek_napraw_tagi: No to cieszę się, że doszliśmy do konsensusu, że przyszedłeś powyzywać, bo zobaczyłeś "ofiarę" i grupę, która poklepie cię po plecach za wyzywanie razem z nimi. W tym kontekście, ironiczne jest zesrańsko w tym wpisie o argumenty xDD
Pozorowanie, że niby macie coś do powiedzenia, że niby chcecie dyskutować xD

Powiedziałbym, że zaletą jest, że chociaż wstydzisz się swojego zachowania, ale jednak jest jeszcze gorzej, bo pozorujesz, że wcale
  • Odpowiedz