Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

annlupin +25
siedze se jusz może film obejrze nie wiem a co uwas
źródło: annlupin098734
Pobierz

Dzisiaj dostałem telefon, ze szpitala, że ten lekarz już u nich nie pracuje i proponują mi wizytę na luty c----------f
#lekarski #medycyna #nfz #lekarz #szpital
źródło: codokurwygif
Pobierz@Krole: czyli nie mamy pana płaszcza i co nam pan zrobi? Po to są okresy wypowiedzenia na umowach, żeby pracodawca zdążył znaleźć zastępstwo
@RozwiewamyTajemnice: no to miał - ale nie znalazł i co ten chłop miał robić? Nadal pracować u niego aż ten nie znajdzie? Poza tym - to pewnie było b2b czy inny kontrakt w stylu: ty pracujesz, ja ci place, bez żadnych terminów wypowiedzenia, chorobowych, urlopów czyli firma zatrudniła