Aktywne Wpisy

stndix +1023
#zalesie
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy
W nocy z czwartku na piątek włamali mi się do remontowanej chałupy i okradli mnie. Osiedle bliźniaków, zwarta zabudowa. Zajumali towaru za ok 12k zł. Objętościowo to cała paka busa. Głównie narzędzia budowlane i ogrodnicze, ale wzięli też dwa komplety kół do aut. Wynieśli to wszystko w środku nocy nie budząc nikogo poza sąsiadką przez ścianę, która to myślała że to ja sobie remontuje dom o 2 w nocy

denazyfikacja +52
Czy Wy też czasem macie wrażenie, że idea #czarnolisto na Wykopie jest w pewien sposób nadużywana? W tym roku aż 26 osób dodało mnie na czarno, co mnie szczerze mówiąc zdziwiło. Pewnie większość z Was mnie w ogóle nie kojarzy i macie w tym pełną słuszność; wstawiam może 5-10 komentarzy/postów miesięcznie, większość to losowe memy z galerii albo heheszkowe komentarze w stylu "no to rasizm". Czasem naprawdę zastanawia mnie funkcjonowanie
źródło: image_picker_54B45BB2-D60D-4BFD-B068-4EEAFAE9D242-54415-000012C28DDBCDE8
Pobierz

#linux #to #gunwo #sektalinuksowa
źródło: obraz
Pobierz@Kryspin013: no nie tak bez powodu, idioci zlikwidowali menu start i wprowadzili kafelkowy interfejs na urządzenie bez ekranu dotykowego. Użytkownik był przyzwyczajony do tego, że ma swoje aplikacje, klika w menu start i tam wyszukuje to czego potrzebuje - a tu w zamian wszystko znika i pojawia się paskudne, całoekranowe menu które nie ma żadnego uzasadnienia.
Komentarz usunięty przez autora
@Anonek463: jest "teams-for-linux"
źródło: PJyEybKyQhGBpM4QXw7ccH
Pobierz¯\(ツ)/¯
@sargento: nie mialem blue screena chyba od kilku lat xD podziwiam
@Dharma: Korzystam z linuksa na codzień, więc nie chcę dodawać tagu na czarną, a też mnie to p---------e linuksiarzy-sekciarzy irytuje.
Czy ten profesjonalny software to gierki od CD Projekt, a sterownik to pad od XBoxa? XD
@Kryspin013: Z takich przyziemnych rzeczy problemem jest dla mnie appka Empik Go do synchronizacji z Kindle. Próbowałem to przez wine kiedyś odpalać, ale nie działało "out of the box", w sensie zainstalowało się, ale nie łączyło z urządzeniem. Nie chciało mi się jakoś mocno kombinować, bo mam
@Kryspin013: jak ludzie śmią używać standardów branżowych do pracy w branży. xD
Komentarz usunięty przez autora
@BennyLava: Daj spokój. Gość sobie nie zdaje sprawy z tego jaką głupotę napisał. XDDD No, ale wiadomo - gimp i freecad lepsze.