Aktywne Wpisy

teh_m +234
Ale kisnę. Jest 7:45. Dwie sąsiadki, niepracujące matki, właśnie odpaliły turboklekoty i pojechały zawieźć bombelki do szkoły, odległej o 700 metrów. Trzecia (pracująca) grzeje silniki i ustawia się na pasie do kołowania.
To nie są małe dzieci. Mieszkam na wsi. Zero wiatru. Ani jednej chmurki. Nie ma błota. Prosta droga z chodnikami.
A potem na Wykopie artykuł, że polskie dzieci są jednymi z najbardziej spasionych w całej Europie. Albo że zdrowie i
To nie są małe dzieci. Mieszkam na wsi. Zero wiatru. Ani jednej chmurki. Nie ma błota. Prosta droga z chodnikami.
A potem na Wykopie artykuł, że polskie dzieci są jednymi z najbardziej spasionych w całej Europie. Albo że zdrowie i

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz

#linux #to #gunwo #sektalinuksowa
źródło: obraz
Pobierz@vieniasn: no wlasnie oni nie pozwalaja na to bo ciagle spamuja linuchem i jak wyrazisz swoje zdanie to cie minusuja a windows/mac os zly tylko linuks najlepszy mordo przejdz juz teraz na linuxa po co ci cokolwiek poza firefoxem!11111111 niczym sie nie roznia od swiadkow jehowy, niedlugo otworzysz lodowke i tam bedzie spam
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: Two-Spiderman-Meme-Template-on-Pointing-at-Each-Other
Pobierz@gerwazy-oko: Yhym, i ten "profesjonalny" software to jak zwykle będzie g---o adobe, CAD, anticheat w CoD oraz apka w userspace do gejmingowej myszki logitecha.
@cutecatboy: ludzie są w-------i na fuckupy w win11, UI ma dziwne błędy, pojawiają się wycieki pamięci i microsoft wpycha asystenta AI wszędzie. Jest akcja jest reakcja, to tyle. Na win 8 się też w-------i, mimo, ze moim zdaniem bez powodu.
@Dharma: skoro sekta linuchowa moze nadupcac propagande jaki to linuch jest cudowny to ja moge mowic, ze nie nie jest cudowny zeby ludzie nie zmarnowali kilka miesiecy swojego zycia na ten syf
@gerwazy-oko: ofc, jak zapytam o przykłady to je dostanę, prawda?
Komentarz usunięty przez moderatora
@gerwazy-oko: ziom, "linuch" to nie
@gerwazy-oko: To nie pasuje bo nie korzystam z Adobe. Dla mnie profesjonalny soft to jest np SDK, więc to jest kwestia subiektywna. Natomiast to co napisałem to są realne przykłady które dostawałem tu przez jakieś 10 lat.
Możesz się też nie krępować i podać przykład o jaki soft ci chodziło.
@gerwazy-oko: EJ STARY zostaw multi milionowe korporacje w spokoju! Oni nie muszą tworzyć sterowników do swoich urządzeń, tylko użytkownicy Linuxa!
@Rustyyyy: linuch padnie jak bada os, tam byl ten sam problem ( ͡° ͜ʖ ͡°) to nie moj interes w tym jako uzytkownika kto komu pisze sterowniki i programy i po co. wy sie tym martwcie