Wpis z mikrobloga

kiedy do tych linuksiarzy z sekty linuchowej dotrze, ze nie kazdy korzysta z pc jako maszyny do przegladania internetu i ze na linucha nie dziala 99% profesjonalnego software i sterownikow XDDDDDDD ta mafia linuksowa to naprawde rak jakich malo, codzienny spam linuchem i jaki to on super - no tak jak przegladasz vikop w firefoxie i z aplikacji potrzeba ci kalkulator to tak, ale w kazdym innym przypadku nie. naura

#linux #to #gunwo #sektalinuksowa
gerwazy-oko - kiedy do tych linuksiarzy z sekty linuchowej dotrze, ze nie kazdy korzy...

źródło: obraz

Pobierz
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@gerwazy-oko: ja nie wiem po co wam te wojenki niech se każdy używa co chce

@vieniasn: no wlasnie oni nie pozwalaja na to bo ciagle spamuja linuchem i jak wyrazisz swoje zdanie to cie minusuja a windows/mac os zly tylko linuks najlepszy mordo przejdz juz teraz na linuxa po co ci cokolwiek poza firefoxem!11111111 niczym sie nie roznia od swiadkow jehowy, niedlugo otworzysz lodowke i tam bedzie spam
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: autentycznie, coś ostatnio z linuxem się stało, w sensie coś nowego wyszło czy o co chodzi z tym nagłym wysypem znalezisk i wpisów o „roku linuxa”? Nie mam tego tagu na czarno bo nigdy mi nie przeszkadzał, ale w ostatnim czasie jakby jakaś akcja propagandowa wyszła ze piszemy o linuxie xd
  • Odpowiedz
i ze na linucha nie dziala 99% profesjonalnego software i sterownikow

@gerwazy-oko: Yhym, i ten "profesjonalny" software to jak zwykle będzie g---o adobe, CAD, anticheat w CoD oraz apka w userspace do gejmingowej myszki logitecha.
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: autentycznie, coś ostatnio z linuxem się stało, w sensie coś nowego wyszło czy o co chodzi z tym nagłym wysypem znalezisk i wpisów o „roku linuxa”?

@cutecatboy: ludzie są w-------i na fuckupy w win11, UI ma dziwne błędy, pojawiają się wycieki pamięci i microsoft wpycha asystenta AI wszędzie. Jest akcja jest reakcja, to tyle. Na win 8 się też w-------i, mimo, ze moim zdaniem bez powodu.
  • Odpowiedz
  • 3
@gerwazy-oko: dodaj sobie tag na czarną listę to nie będziesz miał codziennego spamu, no chyba że to przerasta użytkowników windowsa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Dharma: skoro sekta linuchowa moze nadupcac propagande jaki to linuch jest cudowny to ja moge mowic, ze nie nie jest cudowny zeby ludzie nie zmarnowali kilka miesiecy swojego zycia na ten syf
  • Odpowiedz
@vieniasn: no wlasnie oni nie pozwalaja na to bo ciagle spamuja linuchem i jak wyrazisz swoje zdanie to cie minusuja a windows/mac os zly tylko linuks najlepszy mordo przejdz juz teraz na linuxa po co ci cokolwiek poza firefoxem!11111111

@gerwazy-oko: ofc, jak zapytam o przykłady to je dostanę, prawda?
  • Odpowiedz
@Kryspin013: nie mierz innych swoja miara

@gerwazy-oko: To nie pasuje bo nie korzystam z Adobe. Dla mnie profesjonalny soft to jest np SDK, więc to jest kwestia subiektywna. Natomiast to co napisałem to są realne przykłady które dostawałem tu przez jakieś 10 lat.

Możesz się też nie krępować i podać przykład o jaki soft ci chodziło.
  • Odpowiedz
iech linuch ogarnie kwestie software, sterownikow

@gerwazy-oko: EJ STARY zostaw multi milionowe korporacje w spokoju! Oni nie muszą tworzyć sterowników do swoich urządzeń, tylko użytkownicy Linuxa!
  • Odpowiedz
  • 1
@gerwazy-oko: EJ STARY zostaw multi milionowe korporacje w spokoju! Oni nie muszą tworzyć sterowników do swoich urządzeń, tylko użytkownicy Linuxa!

@Rustyyyy: linuch padnie jak bada os, tam byl ten sam problem ( ͡° ͜ʖ ͡°) to nie moj interes w tym jako uzytkownika kto komu pisze sterowniki i programy i po co. wy sie tym martwcie
  • Odpowiedz