Aktywne Wpisy
wysokiewiczplum +151
Bogowie tupnęli nogą i ograniczenie pensji do 50k w państwówce nie wyszło poza delikatną sugestię.
A jak wygląda życie reszty społeczeństwa? Jak mocno lekarze odlecieli reszcie?
Pracownicy #biedronka CHWALĄ się w social mediach paczką na święta. Całe 600 polskich złotych bonu, Air Fryer oraz słodycze. Wśród nich pojawiają się między innymi krówki, a także wiśnie i śliwki w czekoladzie :) Pracownicy innych sieci handlowych patrzą z ZAZDROŚCIĄ na te hojne
A jak wygląda życie reszty społeczeństwa? Jak mocno lekarze odlecieli reszcie?
Pracownicy #biedronka CHWALĄ się w social mediach paczką na święta. Całe 600 polskich złotych bonu, Air Fryer oraz słodycze. Wśród nich pojawiają się między innymi krówki, a także wiśnie i śliwki w czekoladzie :) Pracownicy innych sieci handlowych patrzą z ZAZDROŚCIĄ na te hojne

JakDorobic_com +62
HO HO HO! Za chwilę Mikołajki, więc i my rozdajemy mały upominek. Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości 100 zł!
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
A zasady są bardzo proste:
• Daj plusika.
•
źródło: Wykop-konkurs-mikolajki
Pobierz

#linux #to #gunwo #sektalinuksowa
źródło: obraz
Pobierz@gerwazy-oko: Jeszcze zaraz będziesz wmawiać, że gówniane Adobe to profesjonalne oprogramowanie...
@MarekAnatol: no widzisz niby takie amatorskie a nie ma na linucha, linux sucks
@gerwazy-oko: niech apple ogarnie kwestie software, sterowników - jak to jest że podpinam kierownicę do maca i mi nie działa, no niedorzeczne. No i gdzie gierki, halo?
co to w ogóle za pokrętna logika xD czemu to "linux" ma coś ogarnąć, jakby to w ogóle była jakaś firma, może jeszcze walczy o udziały na rynku? Microsoft rozumiem ci pisze sterowniki do każdego urządzenia na windowsa? Tym
@wstanczyk: Substance Painter. A przynajmniej w tamtym roku jak próbowałem to nie działał.
Produkty Autodesk też chyba nie działają. To mało?
Natomiast w Windowsie,
@mariecziek: no to niech cie nie smieszy bo ja nie mowie o sterownikach do karty graficznej czy cpu tylko do jakiegokolwiek sprzetu po za tym, pokaz mi sterowniki do access virus ti desktop na linucha i skonczcie juz ta jalowa dyskusje jak juz mowilem wyzej linux nadaje sie jak jedyny twoj cel to ogladanie smiesznych obrazkow na vikop pe el do kazdego innego zastosowania
- chcesz coś zrobić ? Terminal, GUI mało kiedy istnieje.
- chcesz coś zrobić ? Wpisz hasło roota. W windowsie wyłączasz UaC po 1 logowaniu i działa.
Jakoś komp nie pada od tego xd
Windows może i się wiedzą, ma telemetrię, z-----e się. Ale wszystko jest dostępne. Widzisz
@kptDoopa: Czyli generalnie problem jest dla wąskiej grupy zawodowej, która akurat jest zmuszona z jakiegoś powodu do korzystania z produktów autodesk, czy adobe, albo tych co muszą grać w lola.
Przecież o tym właśnie pisałem - te niedziałające aplikacje, to jest bardzo niszowy problem, a nie dealbreaker dla większości.
Zgadzam się z tezą,
@TakiSeLogin: xdddd
To zapytaj w końcu o pomoc kogoś, kto cokolwiek ogarnia z komputerami. Pewnie próba uruchamiania na siłę plików exe na linuxie mogła cię zgubić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A instalacja zdecydowanej większości aplikacji na linuxie wygląda
źródło: image
Pobierz@janoosz-tracz: A to ja nie mam wersji ze steama tylko kupioną jeszcze przed adobe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niebadzogrem: GUI jest prawie do wszystkiego, jak chcesz, ale często ludzie wolą używac terminala, bo wygodniej.
@wstanczyk: eee przeciez napisalem o dostepie exe na windows... chyba cie czytanie ze zrozumieniem przeroslo.