Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

źródło: 1000005415
PobierzTakie praktyki
@DrTRAPH0USE: Aż sam sprawdziłem z ciekawości i ZONK! Ale ten czas leci...
źródło: Screenshot 2025-12-02 at 21-14-23 Allegro — Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej
PobierzTo samo dotyczy aliekspress czy TEMU. Jakim cudem oni w ogóle coś sprzedają.Te strony to śmietnik z zerową możliwością wyszukiwania towaru.
A ja bardzo lubię, z prime można zamówić jakieś drobne rzeczy z 0 pln opłaty za dostawe bez minmalnej kwoty.
A jak coś jest na magazynie amazona (albo coś takiego) to wychodzi to chwile po północy, wiec jak się dobrze trafi z kurierem to rzecz zamówioną o 23 można mieć rano w paczkomacie.