Wpis z mikrobloga

@Jamniki2: kupiłem tam raz. Wcisnęli mi na siłę prime (pamiętam, że dwa razy odznaczałem to g---o w trakcie zamawiania, widocznie było gdzieś trzeci raz). Zaproponowali mi zwrot za jeden miesiąc (skumalem się po trzech). Na szczęście mogłem płatności jeszcze cofnąć. Od tamtej pory nie kupuję na Amazon i nie mam nadzieję, że nie trafię nigdy na nic czego nie będę mógł kupić poza Amazonem (wolę nawet zapłacić więcej).

Takie praktyki
  • Odpowiedz
  • 0
@nie_umiem_inwestowac: Wyobraźcie sobie jak gówniane były i sa sklepy internetowe na zachodzie Europy skoro strona napisana przez grupę amerykańskich bęcwałów w 1995 wciąż jest od nich lepsza.
To samo dotyczy aliekspress czy TEMU. Jakim cudem oni w ogóle coś sprzedają.Te strony to śmietnik z zerową możliwością wyszukiwania towaru.
  • Odpowiedz
  • 0
@Jamniki2:

szczerze nie mam pojęcia jak można używać Amazona, kosmos jakiś dla mnie

A ja bardzo lubię, z prime można zamówić jakieś drobne rzeczy z 0 pln opłaty za dostawe bez minmalnej kwoty.
A jak coś jest na magazynie amazona (albo coś takiego) to wychodzi to chwile po północy, wiec jak się dobrze trafi z kurierem to rzecz zamówioną o 23 można mieć rano w paczkomacie.
  • Odpowiedz