Aktywne Wpisy

Co w sytuacji, kiedy kobieta zarabia więcej w związku? Jak się z tym czujecie?
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
Jaka różnica zarobków między kobietą a mężczyzną może doprowadzić do rozpadu związku:
- 1-2 k 31.1% (132)
- 3-4 k 10.4% (44)
- 5-7 k 9.4% (40)
- 8-10 k 4.5% (19)
- powyżej 10 k 44.6% (189)

Tyrande +3
Czy mogę jakoś wykorzystać smalec?
Nie jem smalcu. Ogólnie nie lubię tłustego. Zostaje mi trochę z przetapiania boczku do jajecznicy.
Nie lubię mimo wszystko wyrzucać jedzenia, ale nie mam pomysłu co z tym zrobić. Ma wędzony zapach (i pewnie posmak), bo wędlina była ręcznie wędzona.
Kotom nie dam, bo będą grube xD
Smażyć też średnio, bo albo smażę bez tłuszczu całkiem, albo odlewam i tak większość jak robię coś na tłustym mięsie.
Nie jem smalcu. Ogólnie nie lubię tłustego. Zostaje mi trochę z przetapiania boczku do jajecznicy.
Nie lubię mimo wszystko wyrzucać jedzenia, ale nie mam pomysłu co z tym zrobić. Ma wędzony zapach (i pewnie posmak), bo wędlina była ręcznie wędzona.
Kotom nie dam, bo będą grube xD
Smażyć też średnio, bo albo smażę bez tłuszczu całkiem, albo odlewam i tak większość jak robię coś na tłustym mięsie.

źródło: 1000005415
Pobierzjak można nie kupować dużo taniej niż na allegro, no jak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prime 50 złotych, w cenie jest darmowa dostawa bez żadnego minimum. Sporo rzeczy zamawiałem,, gdzie dostawa wyszłaby dużo drożej niż przedmiot. W tych 50 złotych masz dobry serwis z filmami/serialami. Prime gaming i pewnie inne rzeczy z których nie korzystam xD
@Krupier: na studiach mieliśmy zajęcia z UI/UX i jako część projektu mieliśmy ocenić kilka sklepów internetowych. Jednogłośnie Amazon uznaliśmy za najgorszy ze wszystkich xD Kompletnie nasrane
@Zabi96: aż dziw, że nie sofort. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DrTRAPH0USE Amazon nie ma zadnej przewagi nad allegro. To smietnik z wyzszymi cenami. Jedynie promocje maja czasem lepsze i wtedy jest sens cos zamowic.
Brutalne fakty,
Od jakiegoś czasu robię transakcje z różnymi pałami z Europy - Wielka Brytania, Szkopy, Hiszpanie, Francuzi, wsiury z Afryki i takie tam. Kasa płynie w obie strony. No i kiedyś od jednych brytoli otrzymałem ofertę, która ich zdaniem miała mnie powalić na kolana. Zadeklarowali się, że oprócz standardowej
@kasztan00: To samo jest z czasem dostawy i wysyłką na zachodzie. Oni uważają że dostawa w 48h to jest już "błyskawiczna" dostawa. Standard to 72h.
Tymczasem u nas sporo sklepów ma już gwarantowany cut of time do 20:00 i inpost do paczkomatu dostarcza już o 9:00 następnego dnia. U nas jak klienci widzą dostawę w 48h to nawet nie kupują jeśli naprawdę nie muszą.