Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +760
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +261
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

To wygląda tak, jakby FSD 14.2 miało właśnie swój "ChatGPT moment". Wszyscy w stanach dostali trial FSD za darmo. W Europie zaczynają się oficjalne testy w wielu krajach, w Korei w telewizyjnych wiadomościach omawiają FSD.
A 14.3/14.x dopiero przed nami (które rzekomo ma mieć 10 razy więcej parametrów i "rozumowanie" z pomocą dodatkowego modelu LLM).
A tymczasem na moje autko poczekam jeszcze tylko 10 dni! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#fsd #tesla #gielda #sztucznainteligencja #motoryzacja #technologia
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzCoś jak np Ford w Europie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeszcze muszę dostać/odebrać tablice rejestracyjne. Biorę w leasing w Santander, więc zakładam, że mi dadzą jeszcze info
źródło: temp_file469026754743590488
Pobierz@Adicts: ja się troche wystraszyłem pogody, jak ostatnio posypało. Zamówiłem na Oponeo... długo natomiast szukałem Warsztatu w okolicy. Ostatecznie umówiłem się do Berber Cars: https://maps.app.goo.gl/j6Z8GykuYQboAmUr6
@maniek74: Nie miałbym serca, by przy tym jak obecnie wygląda FSD, sprzedawać akcje na zakup. Więc wziąłem w leasing 0,99% w Santanderze.
czego Ty używasz?
źródło: temp_file5691699366142050395
Pobierz@anonimowy_programista: Ale tylko 20% w mieście, i to amerykańskim mieście. Na europejskie pewnie się nie doczekamy działającego rozwiązania od Tesli.
Daj źródło tej rewelacji bo na razie kojarzę tylko Holandię oraz narzekanie Tesli na europejskie przepisy. Zamiast dostosować FSD do Europy próbują wymusić dostosowanie Europy do Stanów.
@cocojumbo222: Filmik na YT to nie to samo co „oficjalne testy” FSD. Chciałbym wiedzieć w których krajach w Europie takie są, co sprawdza dany urząd, jak FSD przestrzega lokalnych przepisów np. jak radzi sobie na skrzyżowaniach równorzędnych.