Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

źródło: image
Pobierz@fredperry: Jak chłopu nie nudzi się lać baby, a jej się znudzi być n-----------m, to jest winna rozbicia małżeństwa.
@paczelok: Ciekawe jakie są statystyki przemocy mężów wobec żon i odwrotnie. Gdyby był tu jakiś wzór... hmm
Mlode szmiry i cala ta generacja wychowana w czasach netflixa, feminizmu i social mediow jest poj****a, bez dwoch zdan. Ale
@paczelok: no logika niesamowita. Jak zadzwonię na policję, bo sąsiad nasrał mi pod drzwiami to też moja wina, że się poskrażyłem? xD
Mógłbyś podać statystykę, gdzie sądy orzekły o winie jednej ze stron, bo równie dobrze z tych 29 kobiet 28 mogło być bite ¯\(ツ)/¯
@fredperry: A może po prostu kobiety chcą mieć uregulowaną sytuację prawną, a faceci mają to gdzieś, bez względu na to, jak wygląda ich małżeństwo?
@Kitty88 ta uregulowana sytuacja prawna to prawdopodobnie majątek chłopa.
"mężczyzna bez kobiety żyje lepiej"
"nie wychowuj dzieci i tak większość nie będzie twoja"
"nie ma co tracić energii na związki"
"więcej internetu"