Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty ok, nauczyłem się już żyć ze stratami powyżej 10k, to teraz jeszcze muszę nauczyć się sprzedawać, gdy mam chociaż 500 zł zysku i czuć, że dalej nie pójdzie. w piątek czułem, żeby wychodzić z ETH przy 3100$, bo już coś kiepsko szło. niby 500 zł to nic, ale... miałbym wtedy 27424$ (z 8,8608 #ethereum) za które dzisiaj na spadku kupiłbym 9,7076 ETH. i tak o to zyskałbym 0,8469 ETH. ale nie... wykopowi inwestorzy, którzy nawet nie podzielą się ilością posiadanego krypto wiedzą lepiej. i tak gramy dalej ;) leszczyna wyleszczona, dokupione z rana i lecimy UP!!!!

#gielda #inwestycje #bitcoin
memforis - #kryptowaluty ok, nauczyłem się już żyć ze stratami powyżej 10k, to teraz ...

źródło: image

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@memforis: z tonu twojej wypowiedzi można wywnioskować że średnio ci idzie pomimo tego dalej wrzucasz swoje predykcje i typy co ile urośnie. Zaczyna mi to przypominać typa który ugrzązł na grze na automatach i czuje że rozgryzł system w którym topi coraz więcej pieniedzy i tego nie widzi że caly czas jest w d.pie.
Podejrzewam że te wpisy ziemniaka to też jest jakis wiekszy fejk. Niedowartosciowany koles ktory szuka poklasku
  • Odpowiedz
@memforis: nie taguj #gielda bo tam siedzą janusze, taksówkarze, przegrywy, typy z bebzonem, trójką dzieci i mieszkaniem 42m2 w bloku, alimenciarze, etatowcy.

Czyli podsumowując super toksyczni ludzie którzy nigdy nie dadzą ci dobrej rady a będą tylko sączyć jad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@memforis: Co do ETH - W środę mamy update, potem FED tnie st00pki, rajd mikołaja, płynność i widzimy się na 5k do końca grudnia.

Ten post nie ma charakteru porady inwestycyjnej, bo możliwe, że bredzę.
  • Odpowiedz