Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2516
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +531
źródło: 1000005415
Pobierz

#przegryw #pokazforme
źródło: polroku
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@SonidoStark: Chodziłem wtedy czynnie na nie xD 2015-2022, ale na prostytutki chyba nie trzeba miec formy.
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: Poyebało?? Brzydze się przemocą i jestem/byłem empatyczny do innych. Teść wjechał 3 lata później.
@anonanonimowy321 dziękuję, ale suchoklates imho
@Kref3x thanks
Opowiadał, że widział jak bili słabszego i poszedł pobic agresora a wtedy agresor zglosił go na policję. Czyli agresor mógł bić innych ale jak jego pobili to nie dobra jest.
@dawid-mower: Nie... Niestety. Mam z-----y łeb fest.
@Pixelowy_Podroznik: Tak (づ•﹏•)づ Niesprawiedliwość jest na tym świecie ehhh