Aktywne Wpisy

MonazoPL +143
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +286
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

#wiara #kosciol #religia #chrzescijanstwo #katolicyzm #biblia #bog #agnostycyzm #przymyslenia
Przykro mi, że u Ciebie niewiele się nie zmienia...
...ale postęp jest. Wczesniej, pisałeś że nic nie ma, potem jeśli jest, teraz osąd po śmierci.
Tempo przemiany imponujące - jeszcze kilka weekendów i będziesz nam tu cytował katechizm.
Cóż, najważniejsze byś nie stał
dw @zeMadafaka: @LeoXIV
Pracujesz gdzieś? Masz jakieś pasje? Pytam z czystem ciekawości.
@Apocaliptorr:
Brzmi bardzo ciekawie. Skąd ta niechęć do egzystencji? Rozważałeś leczenie psychiatryczne antydepresantami? Ja cierpię m.in. na depresję i próbuję to leczyć. A tak swoją drogą, to przeczytaj 8 błogosławieństw z Ewangelii wg św. Mateusza. Są to obietnice Jezusa m.in. wobec ludzi nieszczęśliwych.
Ja bardzo długo brałem antydepresenty, ale tak naprawdę te leki bardziej mi szkodziły niż pomagały. Byłem bardzo powolny, miałem duże problemy z koncentracją, a z drugiej strony nigdy nie czułem się po nich jakoś lepiej pod względem depresji, dlatego je
1) To, co uznajemy za "dobre" i "złe" jest wiedzą nabytą i różni się w zależności od środowiska, w którym się wychowujemy, np. jedni uważają, że spoko zabijać innowierców, zabijać kobiety za to, że spojrzały na innego chłopa, inni wysadzają kliniki, w których robi się aborcję - oni wszyscy uważają, że robią dobrze.
2) Gdyby oceniać wg