Wpis z mikrobloga

@inkill: bawi cię krzywda ludzka jeśli chodzi o lewaków, co? Xd no wyborny żarcik xd

"Jak będę rozjeżdżał człowieka od tych lewaków to się hehe kwi chrum nie będzie nudził huehue kwiiii".
  • Odpowiedz
@Lardor: dobre były później dramy z tym programem, podobno technicznie to nic nie ruszali tylko dodawali pełno totalnie niepotrzebnych g$wien. Efekt był taki, że samochód nie nadawał się do niczego, jego wartość wręcz była niższa niż przed programem i jeszcze pretensje że za malo sie cieszyli XD

Według niektórych osób, które pojawiły się w programie, wiele samochodów nie zostało naprawionych prawidłowo, a część dodatków została usunięta po zakończeniu nagrań. Powody były
  • Odpowiedz
  • 4
@alverini aż mi się przypomina edycja w Polsce jak robili gościowi Trabanta. Nie dość, że ze zgnitej budy kupili kolejną zgnitą budę i przebili numer Vin na antenie to jeszcze potem wszystkie te pierdoły jak tablety były usuwane po antenie. Na szczęście ten trabant nie przeżył do dzisiejszych czasów.
  • Odpowiedz
@Lardor: coś kojarzę, że wstawili wtedy kolesiowi do tego trabanta wielką kuchenkę bo był kucharzem więc hehe możesz teraz gotować z auta hehe xD
  • Odpowiedz
@conamirko: kora przedczołowa - najnowszy ewolucyjnie wynalazek mózgu - wciąż rozwija się do 26 roku życia. To ona odpowiada za jakiekolwiek dostrzeganie długo falowych konsekwencji naszych działań

Jednocześnie to tylko final upgrade hardware, ja miałem wtedy dopiero największe "o Borze Tucholski jak ja mogłem takie rzeczy robić ze swoim życiem".
I tutaj możemy się kłócić o określenia "dorosły", young adult czy cokolwiek.
Ale chciałbym tylko napomknąć, że kiełbie we
  • Odpowiedz
@Lardor: JuEsEj i te ich pomysły na programy... To samo z chyba Dom nie do poznania. Biednym rodzinom stawiali zamki, które zawyżały wartość nieruchomości nawet kilkanaście razy, przez co właściciele nie mieli nawet na zapłatę podatku od wartości. Ludzie lądowali na ulicy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
mamy żałować dorosłych ludzi, którzy z własnej woli kładą się pod samochody i dla pewności, żeby ich nikt nie przesunął, przyklejają?

@conamirko: nikt nie oczekuje od ciebie nic, na pewno nie myslenia. mozesz zyc sobie dalej spokojnie.
  • Odpowiedz