Aktywne Wpisy

bArrek +147
Do j-----j pracy jutro

karolina-oska +68
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta

źródło: temp_file2133631543622651540
Pobierz"Jak będę rozjeżdżał człowieka od tych lewaków to się hehe kwi chrum nie będzie nudził huehue kwiiii".
Według niektórych osób, które pojawiły się w programie, wiele samochodów nie zostało naprawionych prawidłowo, a część dodatków została usunięta po zakończeniu nagrań. Powody były
źródło: 6023512_460s
Pobierz@Returned: jak tam pod błotnikiem, nie marzniesz?
Jednocześnie to tylko final upgrade hardware, ja miałem wtedy dopiero największe "o Borze Tucholski jak ja mogłem takie rzeczy robić ze swoim życiem".
I tutaj możemy się kłócić o określenia "dorosły", young adult czy cokolwiek.
Ale chciałbym tylko napomknąć, że kiełbie we
@conamirko: aha, no to nie ma problemu. Skoro tak można rozjeżdżać śmiało!
@Returned: mnie bawi a co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@conamirko: nikt nie oczekuje od ciebie nic, na pewno nie myslenia. mozesz zyc sobie dalej spokojnie.