Aktywne Wpisy

Ka4az +652
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Chlodny_Pokerzysta +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: pobrane (5)
PobierzMacie racje, mój błąd. Aczkolwiek freethinkera podtrzymuję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No to nie lepiej było pójść na ten egzamin od razu naturalnie razem z rówieśnikami i mieć to z głowy? Czy to nie byłoby najlepsze zoptymalizowanie swojego życia i czasu? Ja wiem, że on jej nigdy nie zrobi
nie no co ty, lepiej siedziec na p-----e cale dnie na utrzymaniu ojca pisac jakies gownoartykuly na stronie ktorej nikt nie zna wysrywac tweety lechtajace swoje ego oraz odpalac lajwy dla uposledzonych debili, na c--j komu furtka do potencjalnego rozwoju swojego zycia i plan na przyszlosc oraz przebranzowienie sie
Jak ktoś faktycznie sie rozwija i ogarnia to matura a nawet studia w żaden sposób mu w tym nie przeszkadzają XD
To się nie wyklucza.
Naprawdę ciężko mi sobie wyobrazić żeby ktoś w wieku 19 lat faktycznie był tak zapracowany żeby nie mieć czasu wyrobić papierka który realnie mu pomoże xd. Sam całe studia pracowałem mieszkałem sam i jeszcze biegałem na kursy (i
@Mlody_pelikan: ja od zawsze uważam, że matura niczego nie weryfikuje, ale jej brak jak najbardziej. Znam trochę osób, które nie poszły/rzuciły studia i radzą sobie lepiej niż dobrze, ale chyba wszyscy mają maturę, bo zdali ją "z rozpędu". Po prostu głupio jest skończyć liceum czy technikum i olać egzamin, który zdałaby małpa.
Czyli wielki pan specjalista od gier nawet nie podszedł do matury, bo uznał że mu niepotrzebna?? Chciałbym zobaczyć jego oceny z liceum, jeżeli w ogóle w takowym był i takowe zdał... Mógł przecież siedzieć w 1wszej klasie do 18stki.... ( ͡º ͜ʖ͡º)