Aktywne Wpisy

thisguy1 +1
#gielda ile pieniędzy z wypłaty przeznaczacie na inwestycje, a ile na swoje 'zachcianki' (czyt. rzeczy do hobby/komfortu, które nie są niezbędne typu nowa konsola, słuchawki, wakacje, inne fanaberie)? Zauważyłem, że ciężko mi ostatnio znaleźć balans pomiędzy czerpaniem przyjemności z życia, a oszczędzaniem i inwestowaniem.
#igrzyskabebzonow v8, 4 tydzien za nami
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
jest ciut lepiej niz w tygodniu trzecim ale nadal jestescie banda niewdziecznych z-------h grubasow i c---a chudniecie
W tym tygodniu zrzuciliśmy wspólnie: 40.41 kg, malo ale wieej niz tydzien temu , w sumie juz jest 284,46 kg
TOP zawodnicy igrzysk (masa w kg - ranking ogólny):
1. @pyszniarz - 8.90
źródło: tygodnik 1.2026
Pobierz

źródło: pobrane (5)
PobierzMacie racje, mój błąd. Aczkolwiek freethinkera podtrzymuję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No to nie lepiej było pójść na ten egzamin od razu naturalnie razem z rówieśnikami i mieć to z głowy? Czy to nie byłoby najlepsze zoptymalizowanie swojego życia i czasu? Ja wiem, że on jej nigdy nie zrobi
@Mlody_pelikan: ja od zawsze uważam, że matura niczego nie weryfikuje, ale jej brak jak najbardziej. Znam trochę osób, które nie poszły/rzuciły studia i radzą sobie lepiej niż dobrze, ale chyba wszyscy mają maturę, bo zdali ją "z rozpędu". Po prostu głupio jest skończyć liceum czy technikum i olać egzamin, który zdałaby małpa.
Czyli wielki pan specjalista od gier nawet nie podszedł do matury, bo uznał że mu niepotrzebna?? Chciałbym zobaczyć jego oceny z liceum, jeżeli w ogóle w takowym był i takowe zdał... Mógł przecież siedzieć w 1wszej klasie do 18stki.... ( ͡º ͜ʖ͡º)