Aktywne Wpisy
skeeto666 +29

fervi +450
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

źródło: 1000016432
PobierzJakbym żył w USA to bym prosił żeby mi rodzina najtańszą karmę dla psów z Polski przesyłała, zdrowsze niż to co w walmarcie sprzedają
źródło: image
PobierzKuchnia Polska jest całkiem dobra (nawet porównując do bogatych państw zachodnioeuropejskich - patrz Holandia ich Frikanfele i przesłodzone stroopwafle). Może trochę tłusta i mało warzywna (ale zawsze można sobie nałożyć trochę mniej mięska a więcej mizerii czy warzywek), ale mamy
chwalenie jedzenia w ameryce, nieironicznie.
xDDDD
Amerykanie przyjeżdżając do Europy są zachwyceni jedzeniem, które może być smaczne, zdrowe, niskoprzetworzone i jednocześnie tanie. Żeby jeść w USA na poziomie europejskim trzeba wydawać kilkukrotnie więcej i zwykłego Amerykanina zwyczajnie na to nie stać. W fentanylandzie trudno znaleźć nawet chleb, który nie przypominałby słodzonej gąbki.
Tymczasem polski ojkofob wychowany w propagandzie niższości: