Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +286
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Itslilianka +3
Ile mieliście lat jak się dowiedzieliscie że przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, jeśli odległość od najbliższego przejścia przekracza 100 metrów? #prawojazdy #prawo #motoryzacja

A w Polsce to oni się cieszą jak dzieci mają tak samo c-----o.
Jak przyszła bieda w moim życiu to matka się cieszyła, że też muszę robić na dwa etaty jak ona kiedyś. Albo jak byłem niegrzeczny czy chorowity to zawsze powtarzała mi, że życzy mi takiego samego niedobrego i chrowitego dziecka. I taki schemat widzę też u znajomych. Tam też ziomkowi psuje się auto ciągle, a jego stary się cieszy, bo on kupił poloneza i też mu się ciągle psuł i z domu wychodził wcześniej niż na autobus, żeby w razie jak mu auto nie odpali, żeby mógł iść na autobus. No śmiechów jego starego nie było końca i mówił "widzisz dobrze ci, ja też tak miałem" xD
To na c--j wy se te dzieci robili jak ich nienawidzicie?
#pytanie #przemyslenia #rodzicielstwo #dzieci #niebieskiepaski #rozowepaski #psychologia #polska
Wgl pewnie bait 2/10.
@Chad_chory_na_stulejke: A jednocześnie popierają prawo które da im 800 zł na miesiąc na koszt przyszłości tych dzieci właśnie.
Mama jednego z moich kolegów chociaż miała jedno ciężko upośledzone dziecko i męża alkoholika, to pracowała po nocach żeby jej synowie mieli lepiej niż ona.
Właśnie taki schemat widzę w polskich rodzinach na każdym kroku bajciarzu.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mentalno%C5%9B%C4%87_kraba
@Schwarzfahrer: tu nie ma co życzyć, to się samo w genach przekazuje
Nie, nikt tak nie ma.
Dobra rada: wyprowadź się albo zmień matkę.