Aktywne Wpisy

Wrrronika +61
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +99
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Może fizycznie, może charakterologicznie.
Może być tak, że ma wzorzec rodziny mąż + dobra niunia, a Ty jesteś bardziej jako kumpel?
Zapytaj wprost i tyle.
Właśnie dlatego że tak dobrze Ciebie zna to nie chce z Tobą być ( ͡º ͜ʖ͡º)
Coś musi być co mu przeszkadza.
Też mam taką osobę płci żeńskiej i mimo że prawdopodobnie lepiej ją znam niż jej były z którym była kilka lat to nie chcę z nią w relację wchodzić bo wiem jak to się skończy, i zmarnujemy zwyczajnie fajną znajomość dla chwili uniesienia
@mirko_anonim: ale dla niego nie - on Cię po prostu puka i tyle tak jak powiedziała po wykopkowemu @LeVentLeCri
@mirko_anonim: randkowanie w 2025 roku: idziesz na randkę z jakaś laską/chłopem, a oni w jej trakcie piszą ze swoim FWB jak to się będą po niej bolcowali 🤮 🤮 🤮
a co do
@mirko_anonim: czyli Chad wali na pierwszej randce jak chce i kiedy chce, a beciak by się musiał płaszczyć i może po kinie, kolacji i romantycznej rozmowie przy świetle zachodzącego słońca by popuściła mu xd
Moim zdaniem Ty się przeceniasz,
@mirko_anonim: i po co to komplikować? ;)
@zwyklyczlek: a może to ona rucha go? ;)
@Pan_Slon: to by nie pisała tych bzdur wtedy
@zwyklyczlek: niby tak ale może ruchanie to był sposób a tu wyszło ze nie ;)
Chłop se rucha, a w międzyczasie szuka dziewczyny, która się nadaje do czegoś więcej.
Ty chodzisz na randki, ale nie możesz znaleźć lepszego niż on XD a pewnie jak znajdziesz, to trafisz w to samo miejsce i znowu dodasz podobny wpis.
Za 10 lat zaczniesz mówić, jacy faceci są c-----i - nowe, nie znałem.
@mirko_anonim: xd