Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 15
@paluszki_rybne: ciekawe czy będzie zachwycona jak ją zostawi po zrobieniu gówniaka albo jak ją pobije ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@robertx: no ja nawet nie chcę jej widzieć na oczy, takie coś to jest wstyd

@gorobei: dokładnie, to z naszych podatków dokładam się do tego że koleś tu mógł studiować, to z naszych podatków będzie opłacane 800 plus dla czokapika którego ona urodzi
  • Odpowiedz
@Miguelos: Peruwiańczyk to ogólnie biały a nie mokebe jakiego dałeś na memie. Ale oczywiście związek z gościem tego typu dla mnie odpada. Pocieszę ciebie że w pracy był typ z Meksyku, już miał polkę. Migrują głównie faceci - wybierają kobiety dostępne dla Polaka zaburza to ważny aspekt życia.
  • Odpowiedz
@Miguelos: to jest po prostu globalizacja. Obce geny są atrakcyjniejsze bo dzięki temu ewolucja jest w stanie efektywniej pracować. Na Polaków lecą Azjatki.
  • Odpowiedz
@Miguelos: Ale ból d--y, że laska śmiała kogoś poznać, być z nim i w dodatku on śmie nie być Polakiem. xD
Wam to naprawdę już nic nie pomoże. Jak wszędzie, w każdym kraju są ludzie i parapety. Tylko, żeby to zobaczyć trzeba ze swojej wiochy wyjechać dalej niż do najbliższego powiatowego.
  • Odpowiedz
@Miguelos: Latynosi maja spore wacki, moze akurat takiego trafila. One i tak nie robia tego swiadomie, to natura kaze im sie mieszac. Zagraniczniaki mysla, ze one sa lojalne i uczynne, ale tak naprawde biorą je bo one na nich leca. U siebie takiego brania nie maja. Tutaj nie przyjezdzaja ich chady tylko przegrywy raczej. W mojej okolicy jest teraz masa Latynosow i ich laski z kolei biją do mnie
  • Odpowiedz
@Miguelos: ja p------ę, tak, w peru sami dilerzy i żołnierze karteli mieszkają. w dodatku czarni xD pojmowanie świata na poziomie jakiegoś starego hansa, co to w latach 90. widział w polakach samych złodziei xD
  • Odpowiedz
@alfka: to jedź p0lko do kraju tego poznanego przez siebie księcia a nie żerujesz na infrastrukturze wypracowanej przez polskich mężczyzn? i zabieraj swojego bachora razem z tobą i wychowuj go tam, gdzieś w afryce czy na bliskim wschodzie
  • Odpowiedz
@CzaryMarek: tak, wszyscy się mordują albo są mordowani, dotyczy to 100% społeczeństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°) przypominam, że polska dopiero na 40 miesjcu, a przed nią takie kraje jak włochy, niderlandy, czechy, norwegia, chiny czy chorwacja

swoją drogą liechtenstein też niebezpieczny, 136 miejsce ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz