Wpis z mikrobloga

✨️ Czy rynek matrymonialny był łatwiejszy w przeszłości?
Czy kiedyś nie było łatwiej na rynku matrymonialnym? Przypomnijcie sobie czasy gdy mieliście po naście lat, jeszcze sprzed ery instagrama (albo jego popularności) w Polsce. Przecież każdy wtedy wyglądał źle.. wady dopiero uwydoczniły się wraz z wiekiem. Albo były chude szczury początki sebixów albo chłopy jakby ich mama ubierała. Zresztą 3/4 chłopów było bardziej zainteresowane graniem na kompie niż lataniem za babami w tamtych czasach. Mam wrażenie, że wystarczyło nie być nieśmiałym zamkniętym w sobie retardem i można było coś ugrać a sporo #przegryw na tagu wspomina, że X lat temu jakaś dawała sygnały ale nie ogarnęli. Myślę, że jakieś pierwsze nastoletnie miłości każdy mógł ugrać a zawsze to jakieś podstawy i potem można z czegoś lepić.

#tinder #badoo #zwiazki #blackpill #przegrywpo30tce

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: brak FB, Instagrama, influenserek, Dubaju i pokazywaniu młodym pięknej fikcji.
Dzięki temu można było łatwiej się dogadać. Inna sprawa że od 18 latka nie oczekiwano majątku, wysublimowanych pasji i zainteresowań.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja nie wiem czy łatwiejsze i nie wiem jak jest teraz, do mnie podeszła dziewczyna z 5 klasy jak byłem w 1 gimnazjum i zapytała czy też występuje na akademii. Powiedziałem, że tak to chyba skumała, że to o ślubie jest i tak od 30 lat za mną łazi i gotuje obiady, nawet spoko, przed chwilą zjadłem makaron. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Czy kiedyś nie było łatwiej na rynku matrymonialnym?

@mirko_anonim: było i mówię to jako koleś 30+ gdzie wcześniej np. randki z neta łatwiej wchodziły bo dla każdej ze stron to było CIEKAW I TAJEMNICZE

a teraz po covidzie to jest nudne a wręcz męczące dla większości, nie ma w tym nawet grama magii
  • Odpowiedz