Wpis z mikrobloga

@madero Chińczycy też przechodzą na oze i wydają na to więcej niż ue, wydają na to z budżetu a że statystyczny chińczyk pracuje za miskę ryżu w obozie pracy to nie podniosą im podatku bo i z czego. Nie gloryfikuj życia w Chinach bo tu nie ma czego porównywać
  • Odpowiedz
@madero: taaaak, taaaakkk zerwać traktaty! Postawić się zgniłej Brukseli! Wystąpić z UE! Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. ŻYDZI oczerniają Polskę na arenie międzynarodowej- ZAAAORAĆ Auschwitz. HEHEHEHE DA, DA
  • Odpowiedz
@madero: oj, powinieneś zamieszkać w Chinach, oj powinieneś, wtedy byś poznał co to prawdziwa wolność, a nie te zachodnie wymysły jak prawa człowieka. Jakbyś miał farta, to podpadłbyś jakiemuś lokalnemu urzędasowi i mógłbyś się sam przekonać na własnej skórze jak działa chiński cud gospodarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
makaronzjajkiem - @madero: oj, powinieneś zamieszkać w Chinach, oj powinieneś, wtedy ...

źródło: IMG_7107

Pobierz
  • Odpowiedz
@madero: trzeba wyjść z uni NATYCHMIAST! W takiej Białorusi łatwiej jest założyć biznes, nie ma zachodniej zgnilizny. Podobno nawet sól i ziemniaki już od nich ściągamy bo brakuje w Polsce!
No i jazda starym dizlem (z wyciętym katalizatorem) po mieście powinna być prawem wpisanym w konstytucję! Petenci w urzędach powinni być częstowani ZIMNĄ WÓDECZKĄ :)
WSZELKIE normy CO, NOx i PMx powinny zostać zniesione! Mam prawo palić czym chcę i
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@makaronzjajkiem Czytaj ze zrozumieniem, nie chcę by Polska była Chinami a by dogoniła Chiny. Twój komentarz bardziej brzmi jak Chińska narracja. Że nie ma co naśladować Chin niech sobie zarabiają na przemyśle XD +15 socjal credit byczku
  • Odpowiedz