Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +358
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_020328_wykop.pl
Pobierz@kuite22: Sorry, ale to jest głupie p!d0(L)n!e jakieś. Bmw obecnie produkuje jedne z najładniejszych kombi w historii na przykład, wcześniej typowe kombi wyglądało jak jakiś karawan z kanciastą budą albo było brzydkie po prostu.
Nie wmowisz mi, że nowe auto nie jest wygodniejsze w takiej funkcji
@PiotrFr: Oczywiście, że nowsze auto jest wygodniejsze a ten kto twierdzi inaczej znaczy, że nim nie jechał. Wejdź sobie nawet na stronę bmw i zobacz jakie ma wyposażenie obecna seria 5 w podstawie a jakie miało e39 po wszystkich dopłatach o modelu jazdy i podobnych rzeczach nawet już nie pisząc xD
Zależy jakie kategorie brać pod uwagę. Bo na przykład mnie osobiście nawalenie bajerów zupełnie nie robi różnicy, bo mi na nich nie zależy, a nowoczesne samochody mnie drażnią nadopiekuńczością i nieustannym brzęczeniem, pikaniem i strofowaniem.
Jeśli brać
Poza Hyundai/Kia nigdzie czegoś takiego nie doświadczyłem.
Dupowóz musi być jak sprzęt AGD. Kupując coś do kuchni najlepiej chcesz żeby samo robiło, samo się czyściło i jeszcze dało się włączyć z telefonu.
Ja owszem. Rozpoznawanie znaków do d--y, ciągle się myli i oczywiście piszczy, bo jedziesz 120 na autostradzie, a system odczytał 70 na drodze biegnącej równolegle do autostrady. Omijasz zwłoki lisa na drodze, auto brzęczy, bo wyjechałeś za linię i do tego szarpie kierownicą. Doganiasz kogoś przed sobą - alarm, bo jesteś za blisko. Zmęczenie kierowcy to już w ogóle odpały do kwadratu, bo
Pisze to serio.
To nie wiem, może specyfika i problem oznakowania w danym
@PiotrFr: nawet nie próboje, zapewne jest wygodniejsze. Czy to znaczy lepsze? No wygląda, że to też kwestia subiektywna. Ja wole bmw z lat 2000 niż te nowe, po prostu. I nie jest to kwestia finansów :D
w e39 fajne bylo to ze kupujac nawet 520i dostawalo sie 6 cylindrow
@PiotrFr: tak
Najlepiej mi się nim jeździło, bardzo dużo miejsca w środku, bardzo wygodne, siadając w golfie czujesz się jak w łonie matki przed narodzianmi, ciepło bezpiecznie wygodnie.
Wszystko tak jak powinno być, ergonomiczny. Zaprojektowany z myślą o użytowniku i że użytkownik będzie coś grzebał, wspaniałe silniki np 1.8 RP, wspaniałe skrzynie, dobre ratio, szybki, mocny, ładny, Lancia Delta integrale wzrowała się na golfie, polonez też wzorował się
Obecnie Punto Abarth + Maserati Granturismo. Było Suzuki Swift (2020) i Giulia (2016). Akurat Suzuki było wyjątkowo nieupierdliwe pod względem przeszkadzaczy, ale to chyba wyjątek od
Ej kolego, Golf dwójka to był przestarzały hebel już w momencie wejścia na rynek, a ty się zachwycasz tym pudłem, jakby to był jakiś ósmy cud świata. Nie był.
źródło: Screenshot 2025-11-23 at 15-31-35 teves - Szukaj w Google
Pobierz@PiotrFr: no jednak trochę, jest. Peak motoryzacji już był, później wszedł downsizing i eko terror ¯\(ツ)/¯ Jakby tego nie było to strach pomyśleć jakie osiągi i trwałość miałby zwykły 3 litrowy turbo diesel lub benzyna.
Zresztą z większością tych argumentów można polemizować. Twoje pierwsze auto?