Wpis z mikrobloga

Z racji posuchy na naszym polskim, ludologicznym podwórku zerknąłem co tam u Asmona. No i u chłopa radykalizacja postępuje coraz bardziej i coraz gorzej się dzieje z jego głową. Asmon twierdzi, że nie spocznie dopóki wszyscy recenzenci growi nie skończą w McDonaldzie (bo śmiali wystawić chińskiej grze oceny rzędu 7/10 XD), nazywa ich otwarcie śmie*iami i mówi, że ich nienawidzi. Twierdzi, że istnieje jakiś spisek recezentów, którzy celowo źle oceniają chińskie gry, po to żeby zachodnie wypadały lepiej (XD). Stwierdził też, że agregatory recenzje takie jak metacritic powinny przestać istnieć, bo w jakiś sposób premiują opinie krytyków (chuy, że są też tam opinie użytkowników). Odklejenie Areczka i Rumuna przy tym typie to jest nic XD
#kiszak
AntyKuc - Z racji posuchy na naszym polskim, ludologicznym podwórku zerknąłem co tam ...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Stwierdził też, że agregatory recenzje takie jak metacritic powinny przestać istnieć, bo w jakiś sposób premiują opinie krytyków

@AntyKuc:
Pełna zgoda, do tego dochodzi review bombing przez graczy.
Te agregaty są
  • Odpowiedz
@AntyKuc: z metacritic ma racje i że większość recenzentów growych nadaje się tylko do maka też XD Jakoś filmowi recenzenci i książkowi potrafią być bardziej krytyczni czy wymagać więcej od tych z giereczkowa co sypią bez opamiętania 8, 9, 10 dla tych korpo produktów na jedną modłe.
  • Odpowiedz
@AntyKuc: nigdy nie był normalny, sam się do tego wielokrotnie przyznał, ale ostatni rok to już odklejka totalna i jedne z najgłupszych wypowiedzi jakie kiedykolwiek słyszałem. Przestałem na ten kanał zaglądać całkowicie jakoś w okoliocach premiery avowed. Wcześniej oglądałem praktycznie tylko gameplaye z gier innych niż wow, bo to imo najzabawniejszy konetent w jego wykonaniu (oglądanie czyjegoś filmu to nie kontent). Stream ze stalkera 2 to absolute cinema. Teraz to
  • Odpowiedz
@AntyKuc: tzn ta chinska giera jest ogolnie chwalona, bo graficzka i combat. Sam sie nie dotykam, bo z daleka widac ze koniec koncow grindfest.
  • Odpowiedz
Twierdzi, że istnieje jakiś spisek recezentów, którzy celowo źle oceniają chińskie gry, po to żeby zachodnie wypadały lepiej (XD).

@AntyKuc: To wcale nie jest tak, że po prostu chińskie gry są słabe. Na początku roku jakoś wypuścili dodatek fabularny do Delta Force oparty na filmie Helikopter w Ogniu, w grze nawet nie można było podnosić broni przeciwnika więc z czym do ludzi xD
  • Odpowiedz
@AntyKuc typ ma trochę racji. Cały czas są akcje że graczom się gra podoba a „krytycy” dają niskie oceny, albo gracze uważają że gra jest słaba, a od „krytyków” gra dostaje świetne oceny. Wolę obejrzeć sobie filmik u Kolekcjonera i wyrobić sobie opinię na jego podstawie niż słuchać kolejnego krytyka mówiącego że concord to 7/10. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz