Aktywne Wpisy

#slubodpierwszegowejrzenia
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
Jesteś skazany na obecność/randkę z kobietą nie w Twoim typie. Co robisz?
- Jesteś dla niej lekceważący i chamski 4.0% (6)
- Zlewka totalna i byle wytrzymać do końca 16.1% (24)
- Proponujesz koleżeństwo 16.1% (24)
- Starasz się poznać, a nuż to fajny człowiek 49.0% (73)
- Nie jestem targetem pytania 14.8% (22)

lubie-sernik +1
Jakie macie nałogi? Ja mam palenie papierosów.

Pomiń, jeśli wolisz ruskich
#ukraina
źródło: image
Pobierz@placebo_: nie przesadzałbym w drugą stronę. Ukraińcy mieli sporo czasu od lutego 2022 żeby wykazać inicjatywę co do "braterskości". Cóż, nie zrobili tego - szkoda. Ale to im kibicuję w starciu z kacapią, szkoda mi ichniejszych ludzi i uważam że należy ich w walce z rosyjskimi śmierdzielami wspierać. Tylko tyle i aż tyle w dzisiejszych realiach... ¯\(ツ)/¯
Dodatkowo, narracja o "braciach - Ukraińcach"
Komentarz usunięty przez moderatora
@krytycznymysliciel: Oczywiście że mozesz. Patrząc na nasza historie jest to wręcz uzasadnione. Ale tez uzasadnione jest wsparcie Ukrainy w wojnie z Rosja, ponieważ dotychczasowe działania Rosji jasno wskazują że planuja odbudowe imperium jak z czasów ZSRR, a chyba nie musze przypominać, gdzie była wtedy Polska i jak się żyło
No a wymień te przywileje, choć jeden ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) no wiem, że potrafisz
Przeczytaj "Łuny w Bieszczadach", zobaczysz jacy to bracia psia jego mać
Mieliśmy w historii z Rusinami kawał wspólnej przygody. Unie, sojusze, wspólne państwo. Rusini Kijowscy, Bracławscy, Ruś Czerwona i Ruś Biała, Polesiaki.
Ruś to wielki element naszej historii i trzeba to pielęgnować. A ta daleka, dzika Ruś Moskiewska, to tfu jej na mogiłe