Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +760
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +261
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

Skąd się wzięła durna rada chcesz poznać kobiete i znajomych idź na plaszówki. Kobiety chcą faceta w typie DiCaprio i żaden DiCaprio nie spędza wieczorów na graniu w gry planszowe przy piwsku w kółeczku randomów...ludzie...
Planszówki to współczesne kółeczko dla przegrywów, przychodzą stare konie po 30-stce grać w karty i chińczyka.
Oni nie przychodzą nawet po to żeby pograć, tylko żeby jakąś babe poznać. Durne łby, już wiedzę jak jakaś młoda atrakcyjna kobieta idzie grać w gry planszowe z obcymi facetami o wyglądzie przegrywa którzy na tym spotkaniu planszówkowym będą pouczać ją jak ma grać i popisywać się przed nią że wygrali w karty, przegrywy w obecności kobiety tak się zachowują.
Planszówki przyciągają takich samych desperatów jak kiedyś kursy tańca na które przychodziło stado przegrywów i ani jednej baby.
Mentalność przegrywów mnie rozwala. Jak głupia musiałaby być baba żeby pomyśleć pójdę sama na kurs tańca znaleźć Alvaro lub ide pograć w karty do śmierdzącej meliny przegrywów może znajdę męskiego kolesia w typie DiCaprio który lubi grać w gry XDDD
W ogóle zauważyłem że ludzie z zaintersowaniami planszówkami gry, fantastyka nazywają siebie nerd.
Nerd to synonim słowa przegryw a oni określają siebie nerdami jakby to było pozytywne słowo.
Inteligentni ludzie nie spędzają czasu na durnowate gry dla dzieci, poza tym fecet któey gra w gierki i układa lego jest odpychający dla kobiet.
Speed dating to biznes do zarabiania na facetach melepetach którzy boją się zagadać w realu do kobiety i potrzebują żeby ktoś za nich zorganizował głupkowatą randkę w dziecinnym stylu. Na speed datingu kobieta czyuje się jak towar bo są obecne inne kobiety i tak sobie wybierają ludzi jak na taśmie i zapisują na karteczkach która im się podoba XD kto to gowno wymyślił?
@piotr_p0lak: to akurat nic dziwnego skoro anka cały czas napędzała ich fantazje że gdzieś tam na kursie być może czeka na nich ich alvaro z hiszpani ( ͡° ͜ʖ ͡°) niestety na miejscu zastaje tylko tłum polaków ziemniaków "niestety bez pary"
@piotr_p0lak: ale nikt tak nie radzi - a na pewno nikt normalny ¯\(ツ)/¯
Speeddating planszówkowy (jeśli istnieje) to jakiś żart ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@piotr_p0lak: Wow. Brzmisz jak naprawdę inteligentny gość. To już prawie ten mistyczny chłód xD
Inteligentni ludzie przede wszystkim nie oceniają innych ludzi na podstawie tego jak spędzają wolny czas. To jest najbardziej oczywisty sygnał frustrata jaki istnieje.
Zresztą z laskami tak samo, nic tak nie odrzuca jak "ja jestem taka poważna, nie zajmuję się zabawami dla dzieci".
@orgin246: Just wytwarzaj kontakty bro xD za dużo filmów amerykańskich się nagolądałeś. 35 lat żyję